Primele Postere Stilizate Cu Hawkeye Si Black Widow Din The Avengers

In timp ce regizorul Joss Whedon inca filmeaza pentru The Avengers, cei de la Marvel dezvaluie primele imagini cu Hawkeye si Black Widow intr-o versiune stilizata.

Masinaria de promovare a celor de la Marvel functioneaza acum mai bine ca niciodata, avand in vedere ca doua din principalele personaje (Thor,Captain America) au avut parte deja de un film si evident de promovare intensa.

The Avengers Assembled
In afara personajelor deja cunoscute din posterul Marvel pentru The Avengers, putem vedea pentru prima data imaginea lui Mark Ruffalo ca si versiunea lui Hulk ce va aparea in filmul de anul viitor.
Va spuneam acum catva timp aici, ca Marvel pregateste o campanei de promovare si filme independente pentru doua din personaje, iar parte din aceasta promovare, ce se va lungi pe o perioada de aproximativ un an de zile, gasim si doua noi postere, pentru mai putin cunoscutele personaje, Hawkeye si Black Widow.


Stilizarea de care au parte personajele Marvel ce vor fi prezente in The Avengers este una unica, si dupa cum o sa observati si in imagini, unele personaje au costumul putin modificat fata de cel original, avand si emblema S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics), o agentie fictiva de spionaj si de aplicare a legii mentionata in benzile desenate si amplasata in universul Marvel.


Ambele roluri sunt jucate de actori populari, frumoasa Scarlett Johansson pentru Black Widow si Renner pentru Hawkeye, Jeremy Renner fiind unul din cei mai cautati actori de la Hollywood, care cu siguranta ar putea face un rol popular pentru cei de la Marvel.


Ne asteptam ca un alt film, in afara de Iron Man 3 sa fie anuntat pentru 2013, precum si continuari ale filmelor Captain America si Thor in urmatorii cativa ani.


Viitorul film ce va reuni mai multi super eroi in frunte cu Captain America, este inca in productie si
este regizat si scris de Joss Wheldon, avand in distributie star-uri ca Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Mark Ruffalo (Hulk), Scarlett Johansson (Black Widow) si Clark Gregg (Agentul Phil Coulson).

The Avengers se preconizeaza ca va ajunge in cinematografe pe 4 Mai 2012.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger