Zoe Saldana Inoata Cu Rechinii In Noul Clip Pentru Filmul Colombiana

Noul trhriller Colombiana, marca Luc Besson cu Zoe Saldana in rolul unei femei dornice de razbunare are parte de un nou scurt clip.

Ne incanta faptul ca o companie de productie europeana si un regizor francez, reusesc din ce in ce mai mult sa se impuna in lumea cinematografica cu filme de actiune care incanta audienta inca dinainte de a fi lansate.
Nu numai ca filmele au avut un succes rasunator in intreaga lume, iata ca cel ce sta in spatele tuturor aceste proiecte, regizorul Luc Besson, s-a implicat si in lansarea catorva seriale care au ajuns sa fie apreciate.


Dupa un scenariu scris si gandit de Luc Besson si Robert Mark Kamen, echipa care ne-a daruit si filmul Taken, productia in care joaca Zoe Saldana, ne prezinta o femeie care dupa ce copil fiind, este martora a uciderii parintilor ei, astfel devinind un asasin platit ce lucreaza pentru unchiul ei, un asasin ce isi petrece timpul personal cu speranta ca va ajunge la tinta ei finala: mafiotul responsabil pentru moartea parintilor ei.


Noul clip lansat ieri, o prezinta pe principala eroina intr-un moment de tensiune si ne arata o jocul actritei care se pare ca are ce-i trebuie pentru a fi protagonista in viitoare filme de actiune si nu numai.
Daca imaginile din clip te incanta, inseamna ca producatori de la Europa Corp. si-au indeplinit scopul, si ca filmul va avea acelasi succes ca si celelalte filme de actiune marca Luc Besson.

Daca inca nu ati vazut trailerul oficial pentru filmul Colombiana, il puteti urmari aici.

In film mai joaca, de asemenea, Michael Vartan, Callum Blue, si Cliff Curtis.
Colombiana apare in cinematografe pe 2 Septembrie anul acesta.



Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger