Primele Imagini Cu Kristen Stewart In Filmul Snow White And The Huntsman

Primele imagini cu Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron si Sam Claflin aduc cu ele si o prima idee despre ce va contine viitorul film de actiune cu Alba Ca Zapada al celor de la studiourile Universal.

Daca inca nu stiati, anul 2012 aduce doua filme pentru marile ecrane despre celebra poveste clasica Snow White (Alba Ca Zapada), unul plin de actiune si aventura, si celalat cu o abordare mai comica a clasicei povesti scrisa de Fratii Grimm.


Primul este produs de cei de la Universal, cel de al doilea fiind produs de Relativity, proiect ce deocamdata nu are titlu si se numeste Alba ca Zapada (Snow White) fiind regizat de Tarsem Singh.

Filmul despre care vom vorbi aici, al celor de la Universal, Snow White And The Huntsman, este produs de Joe Roth, si incearca sa se ​​incadreze in categoria filmelor fantasy de actiune, avand principala ideea bazata pe unele adanci conexiuni emotionale , fiind din cate se pare o versiune moderna bazata pe o poveste care are si radacini folclorice, film ce este conceput ca fiind primul capitol dintr-o Trilogie de actiune, fantasy si aventura.


Filmul celor de la Universal, Snow White And The Huntsman in care joaca Kristin Stewart (Snow White), Chris Hemsworth (The Huntsman) , Charlize Theron (The Evil Queen) si o intreaga serie de actori minunati in roluri de pitici, este destinat sa demareze ca o serie de filme, o trilogie pentru inceput, si daca succesul la boxoffice va veni, si cateva mini-seriale TV.


Fimarile pentru acest basm modern intitulat Snow White And The Huntsman, sunt programate sa inceapa luna viitoare (august), avand in distributie star-uri ca Kristen Stewart (Alba ca Zapada), Chris Hemsworth (Vanatorul), Charlize Theron (Regina Cea Rea), Sam Claflin (Printul).


Intr-o adaptare a basmului clasic a fratilor Grimm, Alba Ca Zapada Si Vanatorul , filmul va avea cam acelasi subiect, Vanatorul avand ordine stricte de la Regina de a o duce pe Alba Ca Zapada in padure pentru a fi ucisa, unde print-o serie de coincidente, Vanatorul sfarseste devenind protectorul si mentorul ei, implicandu-se intr-o aventura ce are ca scop principal invingerea Reginei malefice.


Snow White And The Huntsman, cu un scenariu adaptat de Hossein Amini si Evan Spiliotopoulos, este regizat de Rupert Sanders, si se pare ca va ajunge in cinematografe, cel mai probabil pe 1 iunie 2012.

Share this article :

3 comentarii:

Simona spunea...

Interesanta abordare :)
Totusi nu pot sa nu zambesc putin cand o vad pe Kristen in postura asta :))

Alina spunea...

WHATT? :))
Scuzati "entuziastmul" sau poate mai mult dezamagirea.
Kristen Stewart e alba ca zapada? :)))))
Pardon, da, o sa joace foarte bine :)

Bogdan spunea...

Amandoua filmele au o abordare interesanta, mai ales cel regizat de Tarsem Singh, caruia ii cunoastem deja calitatile regizorale.

Cat despre Rupert Sanders, fiind primul lui film, imi doresc sa paseasca cu dreptul in cetatea filmului si sa ne impresioneze :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger