Primul Trailer Pentru The Amazing Spider Man

Reboot-ul regizorului Marc Webb al filmului The Amazing Spider-Man are parte de primul trailer care doar ne tachineaza cu primele imagini ale noului concept.

In timp ce trailerul pentru The Amazing Spider Man nu dezvaluie vreun antagonist din versiunea regizorului Marc Webb, aceasta ne prezinta intr-un fel originile personajului Spider-Man si se incheie cu o dezvaluire interesanta al intregului costum in timp ce Spider-Man se leagana pe cladirile din New York.


Compania Sony va fi prezenta la Comic-Con unde are programat pentru vineri dupa-amiaza, panouri pentru remake-ul Total Recall, Ghost Rider: Spirit of Vengeance si Amazing Spider-Man.

Probabil vom afla mai multe detalii despre rebootul The Amazing Spider Man deabea vineri.


The Amazing Spider-Man il aduce in prin plan din nou pe adolescentul Peter Parker interpretat de Andrew Garfield, care se afla in liceu si lupta cu problemele sale cat si cu crizele umane contemporane, reboot-ul francizei fiind regizat de Marc Webb, regizor ce se concentreaza si pe distributia impresionanta, ce include nume ca Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen, si Sally Field.

The Amazing Spider Man are ca tinta o versiune 2D si 3D a filmului, ce va ajunge pe ecrane deabea in 3 Iulie 2012.



Share this article :

4 comentarii:

Bogdan spunea...

Ma intreb oare, ce si-or fi zis Sam Rami si Tobey Maguire cand au vazut teaser-ul :D

Ok, hai sa nu fim carcatasi, filmul o sa fie cool, mai ales in 3D, mai ales pentru toti iubitorii genului ;-)

Ariel spunea...

Buna remarca Bogdan :))
Sunt mai mult decat sigura ca Sam Raimi are legaturi stranse cu producatori si cu regizorul Webb.
Sincer, nu prea am mare incredere in noul spider-man desi am vazut ca fani sunt super incantati si deabea asteapta.
Totusi mi-au placut imaginile din trailer in care il arata in first-person umbland pe cladiri, imi aminteste de o versiune a filmului spider-man de prin ani 80 si ceva care era filmat in acelasi stil.
Probabil ca o sa fie un hit la boxoffice.

Bogdan spunea...

Ariel, nu-mi aduc aminte sa fi auzit de o versiune Spider-man din anii `80, insa stiu de versiunea lui James Cameron din `92 cu Leonardo Dicaprio in rolul principal :-)

Din pacate n-a fost sa fie atunci, nu stiu care au fost motivele, probabil diferente creative, regizor - studiouri, insa altfel ar fi stat lucrurile acum, daca si-ar fi pus amprenta Mr. Cameron..

Exista chiar si un poster mai vechi, alaturi de scenariu "the scripment".

Bogdan spunea...

Hey Ariel :)

Uite ca de filmul asta chiar nu stiam,a reusit sa-mi smulga un zambet..hehe, imi aduce aminte de un serial asemanator: Batman (1966–1968), filmat cam in acelasi stil.

Cat demult au evoluat de-atunci tehnicile de filmare,nu stiu daca neaparat intr-o directie buna sau ..nu, cert e ca au devenit muuult mai comerciale si eye-candy :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger