Trailer Si Poster Nou Pentru Happy Feet Two

Warner Bros a lansat un nou poster si un trailer pentru Happy Feet Two, in care putem vedea mai multi pinguini adorabili dansand, si putin din povestea principala a filmului regizat de George Miller.

Continuarea celui mai bun film animat, castigator al unui premiu Oscar in 2007, se numeste simplu, Happy Feet 2, si se intoarce la peisajul magnific din Antarctica.
Nou trailer dezvaluie mai multe despre povestea in sine a personajului principal Erik.
Happy Feet 2 aduce cu el o poveste despre faptul ca Mumble (Elijah Wood) si Gloria (Pink) au acum un fiu al lor, Erik (EG Daily), care se lupta sa gasească propriile sale talente speciale din imparatia Pinguinilor.

Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria, si Brad Pitt contribuie cu vocile pentru aceasta continuare a filmului despre lumea unica a pinguinilor regizat de George Miller.
Happy Feet 2 este adus pe ecrane de Warner Bros. Pictures in asociatie cu Village Roadshow Pictures, fiind produs de Kennedy Miller, in asociaţie cu Animal Logic Film.


Iata si sinopsis-ul oficial:
Fiul lui Mumble si al Gloriei, Erik, este rusinat de faptul ca nu poate dansa la fel ca tatal sau, aaa ca fuge de parinti si isi gaseste un mentor in persoana lui The Mighty Sven, un pinguin capabil sa zboare.
Lucrurile se complica insa in asemenea masura, incat Mumble trebuie acum sa apeleze la intreaga populatie a pinguinilor si la aliaţii acestora, pentru a indrepta lucrurile.

In afara de muzica noua si de faptul ca vom vedeam mai multi pinguini adorabili, Happy Feet 2 aduce un plus filmului din pelicula 3D cu care filmul se va prezenta peste tot in lume.

Happy Feet 2 este programat sa ajunga in cinematografe pe 18 noiembrie in 3D.



Share this article :

1 comentarii:

Adina spunea...

Ce draguuuutttt :))

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger