Ashton Kutcher Este Personajul Walden Schmidt In Two And A Half Man

Este oficial, personajul lui Ashton Kutcher in Two And A Half Men se va numi Walden Schmidt, un miliardar ce si-a facut averea pe internet, a suferit o mare dezamagire in dragoste si va cumpara casa personajului Charlie Harper (Sheen) in Malibu.

Stirea vine direct de la presedintele CBS Entertainment, Tassler Nina, care a vorbit despre subiect la conferinta de presa organizata cu ocazia cronicilor serialelor de televiziune de vara.
Din pacate, nu a existat nici o confirmare a faptului ca noul sezon va demara cu inmormantarea lui Charlie Harper (Sheen) asa cum s-a tot zvonit in ultima vreme, cu toate ca ea a precizat ca in primul episod din noul sezon vom avea parte de un eveniment mare.


Pe de alta parte Charlie Sheen, saptamana trecuta le-a declarat celor de la TMZ, ca Ashton Kutcher i-a salvat cariera, si ca nu ar fi fost niciodata in stare sa faca ceva nou si proaspat daca nu ar fi fost dat afara din popularul serial Two and a Half Men.
In ce priveste continuarea serialului fara el, si lansarea ideii ca personajul lui va fi inmormantat in primul epidod, Charlie Sheen a declarat:
- "Intotdeauna am spus ca am 9 vieti, asa ca chiar am de gand sa asist la inmormantarea mea, care este in mod clar o victorie pentru mine."


Oficial Charlie Sheen va juca in Anger Management, un serial TV spin-off al filmului cu acelasi titlu in care a jucat Jack Nicholson si Adam Sandler, serial ce va fi produs de Joe Roth, iar episodul pilot se pare ca va fi difuzat pe Comedy Central in aceeasi noapte in care Ashton Kutcher isi va face debutul in Two And A Half Man.


Se pare ca ideea noului serial bazat pe filmul din 2003 a venit de la Charlie Sheen, doarece producatorul Joe Roth si Sheen au mai lucrat impreuna si in trecut la Cei Trei Muschetari, Major League, Young Guns si probabil au tinut legatura-a lungul anilor.
Charlie Sheen se presupune ca va juca rolul Dr. Buddy Rydell interpretat de Jack Nicholson in filmul original, si trebuie sa recunoastem ca un asemenea rol i-ar veni ca o manusa.


In alta ordine de idei, iata mai jos prima poza a lui Ashton Kutcher pe platourile de filmare a serialului Two And A Half Man primind aplauzele audientei dupa terminarea filmarilor la primul episod din urmatorul sezon.

Share this article :

4 comentarii:

Alina spunea...

Degeaba, fara Charlie Sheen nu o sa mai aiba farmecul necesar!

Ioana spunea...

Place Ashton da din pacate nu cred ca se ridica la calitatile actoricesti ale lui Charlie Sheen, in fond nu prea are experienta in seriale.
Dar cine stie, poate ne rezerva vreo surpriza:)

Bianca Shuster spunea...

Ashton o sa fie minunat in serial, chiar daca o sa se simta putin lipsa lui Charlie!

Ariel spunea...

Alina, Ioana, si Bianca, se apropie toaman si in curand o sa vedem ce calitati are si cat de mult o sa i se simta lipsa lui Charlie.
Pana atunci acordatii omului o sansa.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger