Batman Si Superman Vor Face Echipa Intr-un Viitor Film

Warner Bros are in plan sa realizeze un film pentru marile ecrane cu Batman (Christian Bale) si Superman (Henry Cavill), o ecranizare ce ar aduce un profit fantastic avand in vedere ca ar uni fanii celor doua personaje mult indragite si ar aduce in prim plan o poveste unica despre lupta celor doi super eroi cu Jokerul sau Two-Face.

Se vorbeste de multi ani despre aceasta idee, si cand spunem multi ani ne referim la peste 50 de ani, iar despre realizarea unui film de acest gen doar de curand, ideea fiind supusa multor decizii financiare, iar la un moment dat, ideea de a face un film cu Batman si Superman a fost chiar pe aproape, atunci cand studioul l-a angajat pe Wolfgang Peterson sa realizeze World's Finest dar pentru motive pe care vom incerca sa le elaboram mai jos, cei de Warner Bros au hotarat sa amane filmul in care cei doi super eroi fac echipa.


De fapt numele brandului DC Comics, World's Finest este foarte cunoscut in lumea benzilor de desene animate de multa vreme, inca din 1941, si are ca idee de baza colaborarea dintre cei mai cunoscuti super eroi Superman si Batman, impreuna cu prietenii lor, luptand impreuna impotriva raufacatorilor.

Ideea de baza ce urma sa fie transformata in film de Wolfgang Peterson avea un scenariu venit tot din benzile de desene animate si il avea in prim plan pe Joker (sau Two-Face) care fura o bucata mare de Kryptonita din Gotham si decide sa vina in orasul Metropolis, unde ia legatura cu Lex Luthor, oferindu-se sa il omoare pe Superman.
Batman intuieste planul lui Joker si il urmareste pana in Metropolis unde face echipa cu Superman pentru a opri planul malefic pe care Joker il pune in aplicare.
Oricat de interesanta ar suna ideea filmului, si oricat de mult ne-am fi dorit sa vedem o asemenea actiune pe marile ecrane, se pare ca cei de la Warner s-au decis sa puna planul pe pauza.
Asta pana de curand.


Dandu-si seama ca este vorba despre un plan pe termen lung cu mult potential financiar, si ca este un mod mai sigur de a vinde doua produse in loc de unul, Warner Bros a optat in schimb pentru un reboot Batman si respectiv Superman.
Christopher Nolan a readus efectiv la viata personajul Batman, cu seria lui Batman Begins, The Dark Knight si The Dark Knight Rises, in timp ce Bryan Singer a incercat un reboot Superman, cu filmul Superman Returns din 2006.


Si cum planurile nu functioneaza intotdeuna perfect nici la case mai mari, rebootul Superman nu a avut valoarea scontata pe piata si implicit a adus cu ea o intarziere de cativa ani pentru un alt reboot ce va incerca acelasi lucru anul viitor, relansarea francizei Superman intr-un mod original si fiabil din punct de vedere comercial.




Fan Made Superman (Brandon Routh) si Batman (Christian Bale)
Acum, zvonuri recente spun ca Christian Bale (Batman) ar avea un contractat semnat si pentru un film independent de cel al regizorului Nolan, un film incrucisat cu Superman, dar suntem mai mult ca siguri ca un asemenea film ar putea intra in discutii dupa ce trilogia regizorului Nolan despre Batman se va finaliza si dupa ce Man Of Steeel (Zack Snyder) va avea premiera anul viitor.
Cu o asemenea productie in gand si cu un plan pe care se pare Warner l-a pus deja in miscare, nici nu incape indoiala ca si incasarile vor fi pe masura.




Fan Made Superman (Brandon Routh) si Batman (Christian Bale)
Daca reboot-ul regizorului Zack Snyder de anul viitor ce il are in rolul principal pe Henry Cavill (Superman) va avea succes, viitorul film produs de Warner Bros va fi cu siguranta World's Finest, unde Superman (Henry Cavill) isi va uni fortele cu Batman (Christian Bale), si vor aduce pe marile ecrane capodopera tuturor filmelor cu super eroi, o epopee ce va merita toti bani.

Crezi ca este aceasta o idee buna?
Share this article :

4 comentarii:

Marcelino spunea...

Oh wow, damn asta da surpriza, chiar nu stiam :)
Awesomeeeee!

Alina spunea...

Chiar ca ar aduce incasari enorme, avand in vedere ce bani au scos cu The Dark Knight :)
Bine gandit planul, totusi sunt curioasa daca vor face filmul asta!

Anonymous spunea...

Da daaa super ideee, bring it one please :))

SuperBatman spunea...

Hell ya!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger