Aventura Antica Din Filmul Immortals Are Parte De Un Trailer Nou

Mickey Rourke si Henry Cavill se lupta printre Zei si Titani intr-un al treilea trailer pentru epopeea Immortals regizat de Tarsem Singh ce ne tachineaza cu secvente de lupta stilizate si actiune in 3D.
Immortals este o epopee antica in care Regele Hyperion (Mickey Rourke), conduce o armata insetata de sange spre o violenta cruciada prin Grecia antica pentru eliberarea Titanilor si distrugerea omenirii sprijinita de Zei.
Pentru a lupta impotriva lui Hyperion si al impiedica in a gasi o arma ce ar putea ucide Zei, ei au nevoie de un erou.

Un muritor pe nume Tezeu (Henry Cavill) este ales de catre Zeus sa conduca lupta impotriva lui Hyperion si armata lui malefica, o lupta ce va decide soarta omenirii si a zeilor.


Probabil credeti ca Immortals al regizorului Tarsem Singh nu este in masura sa se compare cu alte filme anterioare ce fac referire la lumi antice cum ar fi 300 sau Clash of the Titans, bazandu-va pe imaginile prezentate pana in prezent prin postere si trailere.

Regizorul Singh si echipa lui de productie ce lucreaza la filmul Immortals au declarat ca filmul este mai intunecat si mult mai grafic decat au sugerat pana acum materialele promotionale.
Cel mai recent trailer ne ofera un aspect nefiltrat al actiuni din film, si face o treaba buna in a dezvalui ca s-a lucrat la scara extravaganta si filmul are un design demn de admiratie plin de drama actiune si fantazie.


Acest nou trailer, arata cel mai bine partea unde poti distinge vizual nemuritorii, si aduce cu el unele secvente despre piesajele destul de interesante ce vor arata uimitor in formatul 3D, precum si o paleta de culori maro-auriu, care arata cat de unic este stilul vizual al regizorului Tarsem Singh.
Deasemenea trebuie sa recunoastem ca introducerea lui John Hurt cu un voiceover peste trailer este un punct forte.

Regizat de Tarsem Singh, cu un buget de aproximativ 115 milioane de dolari si avand in distributie actori ca Henry Cavill, Stephen Dorff, Isabel Lucas, Freida Pinto, Evans Luca, Kellan Lutz, John Hurt si Mickey Rourke, filmul Immortals, va ajunge in cinematografe pe 11 Noiembrie 2011, in 2D si 3D.

Share this article :

4 comentarii:

Bianca Shuster spunea...

Eu una deabea astept sa vad filmul, desi lumea nu prea e convinsa de talentul domnului Singh

Mirela spunea...

Arata bine, desi nu ma prea omor dupa filmele astea estetice.

Ariel spunea...

Vizual arata excelent, ramane de vazut cat de mult o sa cucereasca scenariul.

Anonymous spunea...

PfuaaaaAAAAAaaaaa :)
Arata super!
Deabea astept!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger