Bruce Willis In G.I. Joe 2 : Retaliation!

Conform zvonurilor mai vechi, se pare ca Bruce Willis trateaza oficial pentru un rol in viitorul film G.I. Joe 2, ce se numeste acum Retaliation.

Luna trecuta am mentionat pe scurt, un zvon conform caruia Bruce Willis era preferat pentru un anumit rol in filmul GI Joe 2: Retaliation, pe atunci numit inca Cobra Strikes.

Dupa cum multi dintre voi v-ati dat seama, filmul intre timp si-a schimbat si numele oficial, a mai adunat cativa actori in distributie si are o data de lansare impinsa cu doua luni mai devreme decat era progamat, iar acum se pare ca dorinta unora de a-l vedea pe Bruce Willis in partea a doua G.I. Joe, este cu un pas mai aproape de adevar.
Bruce Willis este confirmat in tratative pentru a juca rolul Generalului Joe Colton, personajul original GI Joe, cel care in benzile desenate originale din ani '80 este cel ce formeaza prima echipa GI Joe.


Jon M. Chu a preluat atributiile de regizor de la Stephen Sommers care a regizat filmul initial GI Joe: The Rise of Cobra, iar Retaliation este produs de Lorenzo di Bonaventura, si va fi a doua parte din franciza bazata pe linia de jucarii iconice GI Joe.

Bruce Willis se va alatura unei distributii care include deja nume ca Dwayne Johnson in rolul Roadblock, Ray Stevenson ca si Firefly, RZA ca Master Blind, Adrianne Palicki ca Lady Jaye, Channing Tatum in rolul Duke, Ray Park ca si Snake Eye, si Byung Hun-Lee in rolul Storm Shadow.


Bruce Willis pare perfect pentru rolul pe care urmeaza sa il preia, la urma urmei cine sa joace mai bine rolul unui soldat american original, decat una din vedetele de actiune cele mai cele mai cunoscute din America.
G.I. Joe 2: Retaliation este programat pentru lansare in cinematografe pe 29 Iunie 2012.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger