Blade Runner Se Reinventeaza In 2014 Si Va Fi Regizat De Ridley Scott

De trei ori nominalizat la Oscar, regizorul Ridley Scott este gata sa preia din nou carma in realizarea unei continuari al propriului sau film sci-fi din 1982, Blade Runner, pentru cei de la Warner Bros.

Alcon Entertainment, o subdiviziune a Warner Bros, a lansat un comunicat de presa prin care anunta ca Ridley Scott va regiza si produce un nou film Blade Runner, neanuntant inca daca acesta va fi o continuare sau o reinventare a clasicului film sci-fi.


Totusi co-fondatorul companiei Alcon, Andrew Kosgrove a declarat ca productia nu ar putea incepe mai devreme de 2013, si ca vor fi necesare cel puţin 18 luni pentru a angaja un scenarist, a finaliza un scenariu sub supravegherea lui Scott, a completa distributia si a aduce totul la o posibila lansare pentru anul 2014,
Andrew Kosgrove a mai precizat ca este putin probabil ca Harrison Ford sa fie implicat din nou in viitorul film.

- "In nici un fel nu vorbesc in numele lui Ridley Scott, dar daca tot e sa ma intrebati despre acest film, va spun de pe acum ca nu va avea nimic de-a face cu Harrison Ford.
Aceasta productie este o reinventare totala, si in mintea mea asta inseamna sa faci totul proaspat, inclusiv filmarile si efectele vizuale." a mai declarat Andrew Kosgrove.


Este important sa retineti ca acesta este doar un prim pas, si ca Ridley Scott are zeci de alte proiecte pe care le-ar putea face, si momentan lucreaza intens la finalizarea altui film ce are legaturi cu proiectul ce i-a propulsat cariera de regizor - Alien si proiectul bazat pe acest film numit Prometheus, si nu exista in prezent nici o certitudine ca productia ar putea incepe la datele stabilite in comunicatul de presa.
Ar putea dura ani de zile pana cand acest proiect va intra in productie presupunand ca pana la urma tot se va intampla ceva.


Filmul original, care a ajuns la performanta de a fi declarat cel mai popular film de science-fiction a tuturor timpurilor de catre o majoritate de publicatii de gen, a fost numit si al doilea film cu efecte vizuale ce au influentat cinematografia al tuturor timpurilor de catre Societatea De Efecte Vizuale.
Distribuit de Warner Bros cu aproape 30 de ani in urma, Blade Runner a fost adaptat pentru marile ecrane de catre Hampton Fancher si David Peoples dupa romanul lui Philip K. Dick numit Do Androids Dream of Electric Sheep? si a fost regizat de Ridley Scott, filmul fiind urmatorul punct de reper al regizorului dupa celebrul Alien.
Filmul ce a avut parte de participarea extraordinara a lui Vangelis pentru coloana sonora, a fost nominalizat la doua premii Oscar, pentru cele mai bune efecte vizuale, si pentru cea mai buna regie.


Universul creat de Philip K. Dick si pe care se bazeaza filmul Blade Runner este irezistibil pentru cineasti si regizori, si majoritatea celor ce au fost fascinati de filmul original banuiau ca la un momentdat in timp va exista o revizuire a clasicei povesti, da ritmul extraordinar al progresului tehnologic din 1982 incoace, aduce si o multime de oportunitati de a face ceva proaspat ... riscul aici fiind nu acela de a realiza acest film, ci de a concepe o poveste ce trebuie sa justifice intoarcerea la unul din cele mai bune filme science-fiction.
Share this article :

4 comentarii:

Larry spunea...

Uh oh wow, cea mai buna veste pe care am auzit-o anul asta :)
Multumesc!

MovieSucker spunea...

Ohoooo Best News EVER :)
Chiar ieri am revazut a nu stiu cata oara Blade Runner!
Go go Ridely!

Bogdan spunea...

Si daca tot isi reinventeza propriile capodopere, personal imi doresc un prequel si pentru "Blade Runner", adus la zi si cu un story de zile mari.. :)

Marcelino spunea...

@Larry Si pentru mine la fel :)
Deabea astept ceva noutati despre proiect, dar pana termina cu Prometheus cu siguranta nu se va apuca de nimic Ridley!

@Bogdan Cred ca citisem undeva mai demult, poate tot aici dar nu imi amintesc, ca de fapt chiar vor sa faca un prequel care va avea principal subiect formarea unitati speciale Blade Runner.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger