Ghost Rider 2 : Spirit Of Vengeance In Primul Trailer Si Poster Oficial

Primul Trailer Oficial si primul poster pentru Ghost Rider 2 intitulat Spirit Of Vengeance arata o parte intunecata a personajului Johnny Blaze (Nicholas Cage) si promite o continuare mai buna decat prima parte a filmului.
Pe langa faptul ca in trailer veti vedea si multe imagini din Romania, mai exact Hunedoara, Farcasesti, Castelul Corvinilor, Sibiu, Brasov si Bucuresti, unde o buna bucata de vreme, Nicholas Cage si echipa de productia a filmului a fost prezenta in toamna-iarna anului trecut, Ghost Rider 2 ne poarta si prin tari vecine cum ar fi Turcia unde regizorul Brian Taylor a decis sa realizeze niste cadre uimitoare in locatii ca Pamukkale sau Cappadoccia, aducand un plus de imagine pentru aceasta continuare a filmului din 2007.

Castelul Corvinilor

Cu siguranta vom mai vedea si alte trailere si imagini/postere pentru Spirit Of Vengeance, avand in vedere ca timpul ramas pana la premiera este chiar scurt (17 Februarie 2012), tinand cont ca publicitatea in perioada sarbatorilor de iarna nu este chiar atat de eficace.


Nicolas Cage revine ca si Johnny Blaze in filmul celor de la Columbia Pictures si Hyde Park Entertainment, Ghost Rider: Spirit of Vengeance unde Johnny inca se lupta cu blestemul sau de vanator de recompense pentru diavol, ascunzandu-se in Europa de Est atunci cand este recrutat de o secta secreta a bisericii pentru a salva un baiat (Fergus Riordan) de diavol (Ciaran Hinds).
La inceput, Johnny ezita sa imbratiseze puterea totala a personajului Ghost Rider, dar ajunge la concluzia ca este singura modalitate de a proteja baiatul si eventual sa scape de blestemul lui pentru totdeauna.


Regizat de Mark Neveldine si Brian Taylor cu un scenariu de Scott M.Gimple, Hoffman Seth si David S. Goyer, avand la baza o poveste inventata de David S. Goyer pentru benzile desenate Marvel, Ghost Rider: Spirit of Vengeance mai are in distributie actori ca Christopher Lambert, Ciaran Hinds, Idris Elba, Violante Placido, si Johnny Whitworth si va ajunge pe marile ecrane incepand cu 17 Februarie 2012.


GoldenDeals
Share this article :

3 comentarii:

Alina spunea...

Parca, doar parca arata mai bine!
Am dubuit imaginile din trailer care reprezinta romania, mai ales cele din Brasov :))

Ariel spunea...

Poate putin mai bine realizat Alina, arata mai intunecat oricum.
Cat despre Romania, cred ca o sa recunoastem mai multe locatii odata ce vom vedea si filmul, desi nu cred ca vor aduca mare credit tarii noastre.

MovieSucker spunea...

Doh, nici nu stiam ca au filmat in atatea locuri la noi in Ro, eu stiam ca doar in Bucuresti si undeva pe la Sibiu.
Arata bine, sper sa nu fie o mare dezamagire, mai ales ca am auzit ca vor sa faca premiera mondiala in Romania :))

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger