Comedia Ce Prezinta Inventarea Vibratorului Hysteria Are Si Primul Trailer

Comedia romantica ce prezinta inventarea vibratorului Hysteria, regizata de Tanya Wexler va avea premiera luna viitoare la Festivalul International De Film de la Toronto (TIFF).

Nu sunt siguri ca exista vreun film bazat pe inventia a bateriei electrice ce a fost in jurul anului 1799, dar va exista de acum incolo un film ce se bazeaza pe inventarea primul vibrator din jurul anilor 1880.
Cu siguranta filmul va avea parte de multe critici, dar si cronici favorabile cat si multa agitatie pe seama subiectului ce este tratat cu atata usurinta, fiind o poveste ce a revolutionat sexualitatea feminina de-a lungul timpului si a dat nastere la multe controverse de partea ambelor sexe.

Bazat pe o poveste adevarata, filmul Hysteria prezinta orasul Londra in perioada victoriana, si este adus la viata in culori vii, in centrul atentiei fiind un tanar medic (Dancy) ce se lupta sa isi gaseasca locul in lumea medicala, in timp ce se confrunta cu fiica sefului sau (Gyllenhaal), film ce ne este prezentat ca si o comedie romantica bazata pe un adevar surprinzator si pe modul in care Mortimer Granville a realizat primul vibrator electro-mecanic in numele stiintei medicale.


Nominalizata la Premiul Academiei Maggie Gyllenhaal si Dancy Hugh joaca in rolurile principale ale acestei povesti nespuse a cautarii unui tanar doctor in a gasi cheia spre fericirea femeilor din aceea perioada.

Trailerul pentru Isteria (Hysteria) prezinta munca pe care regizoarea Tanya Wexler impreuna cu scenaristii Stephen Dyer si Jonah Lisa Dyer au materializat-o intr-un film ce se vrea o comedie romantica cu tenta sexuala despre inventia vibratorului.
Rupert Everett si Felicity Jones joaca roluri secundare.


Filmul lui Tanya Wexler Hysteria, va avea premiera luna viitoare la a 36-s editie a Festivalului de Film International de la Toronto (TIFF), ce va avea loc intre 8 si 18 Septembrie 2011, unde cu siguranta va face multa valva.

Share this article :

2 comentarii:

Mirela spunea...

Hilar :))) dar e interesant sa vezi o asemenea poveste controversata!

Ariel spunea...

Mirela asa si trebuie sa fie prezentata o asemenea poveste, sub aspectul unei comedii, altfel ar fi prea serios subiectul si ar provoca alte controverse :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger