Game Of Thrones Si Efectele Vizuale Folosite In Serial

Sezonul al doilea al serialului Urzeala Tronurilor, ce va debuta anul viitor in primavara si se va baza pe a doua carte a lui George RR Martin numita Inclestarea Regilor (A Clash of Kings), va avea parte de mult mai multe efecte speciale, incercand sa aduca o lume fantastica pe micile ecrane.

Probabil cea mai mare problema cu care se confrunta fani serialelor TV reprezinta pauzele lungi dintre sezoane, dar din fericire pentru serialul Game Of Thrones, bazat pe saga fantasy Cantec De Gheata Si Foc, fanii pot sa citeasca intre sezoane ce se intampla in continuare in lupta pentru Tronul de Fier.


Am dat peste doua clipuri video (multumita celor de la SlashFilm) ce prezinta doua din companiile ce lucreaza impreuna cu cei de la HBO pentru efectele vizuale ale serialului Game Of Thrones, unul din ele fiind chiar din aceasta luna, celalalt de luna trecuta, filmulete ce evidentiaza efortul financiar depus de HBO din dorinta de a creea o lume fantastica pentru acest serial.


Aceste doua filmulete nu vor satisface pofta fanilor de a vedea pe micile ecrane serialul lor preferat, dar macar mai aduce un dram de consolare pana vom vedea primul promo, sau chiar pana anul viitor, la lansarea urmatorului sezon.
Pentru a afla ce se va mai intampla in sezonul 2 Game Of Thrones puteti citi un articol mai elaborat aici, cu dezvaluiri din ceea ce contine cartea a doua din serie pe care va fi bazat urmatorul sezon, Inclestarea Regilor.

Inclestarea Regilor (A Clash of Kings) este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec De Gheata Si Foc, care mai cuprinde titlurile: A Storm of Swords, A Feast for Crows, A Dance with Dragons, The Winds of Winter, A Dream of Spring.


Saga Cantec De Gheata Si Foc este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

Pana vom mai afla ce actor sau actrita va mai umple distributia serialului in sezonul doi, va puteti bucura de coloana sonora, celebra deja, care este prezenta pe cele doua prezentari video de mai jos.

Sezonul al doilea al serialului Game Of Thrones (Urzeala Tronurilor) a inceput filmarile luna trecuta pe data de 25 pe platourile Painthall din Belfast precum si in alte locatii din Irlanda de Nord, si se pare ca va debuta pe micile ecrane in primavara lui 2012.


Share this article :

3 comentarii:

Anonymous spunea...

Pare asa de usor de facut :))

Bogdan spunea...

Yeap, superbe efectele, jos palaria, mai ales pentru un serial TV, cu un buget de ~ 50 de mil de $ doar pentru primul sezon.

Sunt doar un picut dezamagit pentru ca nu ne-au aratat si infruntarile de pe campul de lupta, in rest e mind blowing ! :)

Mistique spunea...

Superb :) si muuult de lucru la ele!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger