Poze Cu Noi Dezvaluiri Despre Costumul Lui Superman Din Man Of Steel

Noi poze de pe platoul de filmare al mult asteptatului reboot Man Of Steel ne dezvaluie detalii amanuntite ale celebrului costum Superman purtat de Herny Cavill.
Poate mai mult decat orice alt caracter al cartilor de benzi desenate, Superman este un adevarat simbol arhicunoscut la nivel mondial, motiv pentru care fiecare bucata de informatie despre filmarile la noul film al lui Zack Snyder despre Superman Omul de Otel au fost disecate si dezbatute la nesfarsit pe Internet si nu numai.
De data asta avem mai multe materiale pentru a le diseca, sub forma a doua imagini din prim-plan de pe platourile de filmare, si cateva din profil si chiar din spate!
Fanii si-au petrecut deja nenumarate ore argumentand modul in care Henry Cavill arata ca si super eroul Superman in prima imagine oficiala din film, si de asemenea in utimele imagini prinse de paparazzi pe platourile de filmare, dar aceste poze noi ne dau detalii nemaivazute inca despre costumul pe care Cavill il poarta pentru a intruchipa unul din cei mai iubiti super eroi, si alte speculatii si argumente pro si contra vor fi lansate in urmatoarele luni.
In primul rand nu cred ca ar trebui sa ne ingrijoreze lipsa pelerinei din unele imagini, doarece ea a fost inlaturata doar pe platourile de filmare pentru a face fata cu usurinta coreografiei luptelor si cascadoriilor, si suntem mai mult ca siguri ca Omul De Otel va avea ulterior o pelerina adaugata digital, la fel si emblema Superman, ce poate fi adaugata ulterior.
Noile poze mai dezvaluie mansetele care au un design unic, probabil emblematic, cat si dungile interesante de pe coapsele lui care ajung pana in partea din spate a costumului.
Este cu siguranta o miscare strategica ce poate fi modificata ulterior in mai bine sau mai rau, doarece unele elemente pot fi adaugate costumului chiar si digital, desi recunoastem ca aspectul costumului actual aduce un aer proaspat in aspectul clasic al lui Superman si probabil va face deliciul multor barfe de acum incolo.
Sinopsisul oficial al filmului arata deocamdata asa:
"In panteonul eroilor, Superman este personajul cel mai cunoscut si respectat din toate timpurile.
Clark Kent / Kal-El este un jurnalist tanar, care se simte instrainat de puterile sale dincolo de orice imaginatie.
Transportat pe Pamant cu ani in urma de pe o planeta avansata tehnologic numita Krypton, Clark se lupta cu intrebarea suprema - De ce sunt eu aici?
Modelat de valorile parintilor sai adoptivi Martha si Jonathan Kent, Clark descopera in curand ca avand super-abilitati inseamna si decizii foarte dificile atunci cand lumea are nevoie de stabilitate cel mai mult.
Vor fi abilitatile sale folosite pentru a mentine pacea, sau utilizate pentru a dezbina si cuceri?
Clark trebuie sa devina eroul cunoscut sub numele de Superman, nu numai pentru a straluci ca o ultima speranta pe pamant, ci si pentru ai proteja pe cei pe care ai iubeste."
Fan Made Poster
Filmul are o distributie de exceptie ce include deja numa ca Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Laurence Fishburne (Perry White), Michael Shannon (General Zod), Diane Lane (Martha Kent) si Russell Crowe (Jor-El).

Fan Made Poster
Man Of Steel  este produs de Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan si Deborah Snyder, iar scenariul este scris de David S. Goyer bazat pe o poveste de Goyer si Christopher Nolan, si este programat sa ajunga pe marile ecrane incepand cu 14 Iunie 2013.
Share this article :

5 comentarii:

Marcelino spunea...

Eu totusi cred ca au "baghat si niste pachete de muschi pe sub costumul asta :))
Baiatul asta era destul de slabut inainte!

Bogdan spunea...

Mie imi place posterul filmului, nu stiu daca este cel original sau doar un concept, insa e reusit la fel si costumul, e de zile mari ! Cat despre Henry Cavill, imi aduc aminte de el din "The Count of Monte Cristo", ce schimbare :)

Alina spunea...

Cu cat il privesc mai mult cu atat imi dau seama ca de fapt imi place!
Totusi mi-e greu parca sa il vad fara ceva tras peste colanti aia :)
Si chiar ca s-a schimbat Cavill :)
Ce nu fac actorii astia pentru un rol bun?! :D

Ariel spunea...

Salutari Dragi Mei!

@Bogdan Posterele sunt amandoua facute de catre fani!
Unul e facut de un coleg de al nostru de aici, iar celalalt e de pe pagina neoficiala a filmului de pe facebook.

@Marcelino Nu prea cred, dar cine stie!
Oricum Henry a muncit mult pentru rolul asta si sunt mai mult ca sigura ca a tras tare sa fie in forma pentru rol.

@adina Acelasi sentiment il am si eu :)
Mi-e greu sa ma dezobisnuiesc de imaginea atat de faimoasa a lui Superman!
Desi, recunosc, dupa setul asta de poze parca incepe sa imi placa si mie!

Adina spunea...

Yuhuuu ce umflat e Henry :)
Totusi cred ca ar trebui sa isi puna ceva peste colanti aia:) sincer :D

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger