Noi Imagini Din Campania Promotionala Pentru Filmul The Avengers

In timp ce regizorul Joss Whedon se pregateste sa termine filmarile pentru fimul ce-i uneste pe Captain America, Iron Man, Hawkeye, Hulk, Black Widow si Thor sub un singur nume : The Avengers, cei de la Marvel incep sa dezvaluie legaturile dintre filmele cu super eroi.

Proiectul The Avengers, pelicula ce va reuni mai multi super eroi in frunte cu Captain America, a fost planificat de cei de la Marvel de mai multi ani, iar rezultatele legaturilor dintre filmele cu super eroi vor ajunge la o concluzie anul viitor.


Odata cu zecile de poze si video-uri ce au aparut online de la fimarile The Avengers, ce sunt pe terminate, incepe si o campanie promotionala ce va dura probabil pana anul viitor, campanie ce va aduce noi imagini pentru a evidentia efortul pe care cei de la Marvel il depun pentru realizarea acestu proiect indraznet The Avengers.




Chris Evans La Filmarile The Avengers
Puternica masinarie de promovare a celor de la Marvel se bazeaza pe o stategie bine stabilita si functioneaza mai bine ca niciodata, avand in vedere ca doua din principalele personaje Thor si Captain America au avut parte deja de cate un film anul acesta si de promovare pe masura, ne asteptam sa fie promovate cat de curand, cu noi postere stilizate si alte materiale promotionale, majoritatea personajelor implicate in acest proiect.


Personajele din vastul univers Marvel ce vor fi prezente in The Avengers , au fost contactate fiecare in parte de catre organizatia S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics), o agentie fictiva de spionaj si de aplicare a legii mentionata deseori in benzile desenate si amplasata in universul Marvel, ce ai va uni pe toti super eroi sub o singura forta, The Avengers, organizatie ce va lupta pentru binele umanitatii si pentru a combate amenintarile globale.


Lansarea filmului Thor pe DVD si Blu-Ray va ajunge pe rafturi doar in data de 13 septembrie, dar se pare ca anumite elemente speciale care vor fi incluse pe aceasta editie, au inceput sa apara on-line.
Primele imagini cu un video special, ce urmeaza sa apara odata cu aceasta versiune se numeste The Road to The Avengers, si nu aduce imagini noi din The Avengers, ci il prezinta pe regizorul Joss Whedon si o gramada de clipuri de la alte filme Marvel, precum si imagini de la evenimentul Comic-Con 2010 si ne pregateste in mod special pentru data de 04 mai 2012.


Cel de al doilea video ne arata ca in afara de a fi un film scurt despre o zi din viata unui agent SHIELD numita Consultantul, este de asemenea o bucata de promovare pentru The Avengers, iar acest plan maret al celor de la Marvel dateaza inca dinaintea lansari filmului The Incedible Hulk din 2008 in care a jucat Edward Norton, despre care se mentioneaza in acest scut clip care face referiri la legaturile dintre Iron Man, Hulk si The Avengers.




Chris Evans La Filmarile The Avengers



Chris Evans La Filmarile The Avengers
Trebuie sa recunoastem ca este este o modalitate relativ buna de a utiliza unele imagini existente pentru promovarea viitorului film The Avengers, si pentru a aduce conexiunile dintre toate aceste filme Marvel.


Viitorul film ce va reuni mai multi super eroi in frunte cu Captain America, este inca in productie si
este regizat si scris de Joss Wheldon, avand in distributie star-uri ca Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Mark Ruffalo (Hulk), Scarlett Johansson (Black Widow) si Clark Gregg (Agentul Phil Coulson).

The Avengers va ajunge in cinematografe incepand cu data de 4 Mai 2012.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger