John Moore Este Regizorul Filmului Die Hard 5 Ce Va Avea Actiunea In Rusia

In cele din urma productia Die Hard 5 si-a gasit regizorul, nu stim daca potrivit, dar cu siguranta cel care il va aduce pe ecrane din nou pe John McCLane.

Regizorul unor filme nu foarte reusite ca Max Payne sau Flight of the Phoenix, John Moore se pare ca a fost desemnat de cei de la Fox sa preia fraiele regiei continuari Die Hard care a facut atata valva in ultima vreme.
Sequel Die Hard, va fi al cincilea film din clasica franciza, si va fi un film care nu suntem inca convinsi ca cineva doreste cu adevarat sa il vada.

Productia a trecut deja prin cateva permutari neplacute, si a avut parte de un abandon atunci cand regizorul Noam Murro, care a abandonat regia filmului la inceputul acestui an pentru a trece la carma viitorului film continuare a celebrului 300: Batalia de la Artemisia.
Regizorul filmului Max Payne, John Moore a fost rapid mentionat ca o posibilitate, in lista scurta cu prosibili regizori fiind mentionati si Joe Cornish, Justin Lin si Nicolas Winding.

John Moore si-a cladit practic intreaga cariera la Fox, cu filme ca Behind Enemy Lines, Flight of Phoenix, The Omen si Max Payne.
Parte din prezenta decizie, chiar daca Moore nu a fost unul dintre preferatii sai, se pare ca a avut de a face cu Bruce Willis, care are un caracter puternic si e ferm, mai ales atunci cand vine vorba de alegerea regizorilor pentru filmele dintr-o franciza care vinde bine in esenta din cauza numelui sau de pe afis.

Nu se stie prea multe despre intriga acestui film, dar stim ca scenaristul Skip Woods a conceput povestea pentru a-l ajuta pe McCLane sa duca franciza la nivel global, si conform relatarilor, McClane si fiul sau sunt implicati intr-un conflict cu fortele locale din Rusia, si planul este de a filma in Rusia inainte ca Bruce Willis sa se apuce de continuarea filmului RED.
Bugetul filmului se pare ca urmeaza sa insumeze aproximativ 100 de milioane de dolari.

Crezi ca regizorulu adaptari Max Payne va reusi sa prinda esenta clasicei francize Die Hard si sa aduca pe marile ecrane un film plin de actiune?

Share this article :

4 comentarii:

Ionica spunea...

Desi sunt un fan al lui Bruce Willis, cred ca a cam imbatranit si nu mai joaca la fel ca in tinerete. Ar cam trebui sa lase locul la altul!

Silviu spunea...

Probabil ai dreptate Ionica, dar ma intreb cu stupoare cine ar putea sa il inlocuiasca pe Bruce Willis?
Iar aici e clar un singur lucru : daca el dispare, franzica asta e ca si moarta!

Adina spunea...

Shia Le Boeuf poate? :))))

Ionica spunea...

Adina chiar ca Shia Le Boeuf este un actor foarte prolific zilele astea! Este de putin timp de ecrane si a jucat in atatea filme bune, asa ca nu m-ar mira preat tare!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger