Prima Imagine Oficiala Cu Henry Cavill In Noul Costum Superman

Warner Bros a lansat astazi prima fotografie cu actorul britanic Henry Cavill ca si Superman Omul de Otel, in reboot-ul francizei care este regizat de Zack Snyder si produs de Christopher Nolan.

Dupa ce a suferit o amanare a datei de lansare, 14 Iunie 2013 in loc de Decembrie 2012 cum era initial programat, filmul cu o distributie de exceptie ce include deja numa ca Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Laurence Fishburne (Perry White), Michael Shannon (General Zod), Diane Lane (Martha Kent) si Russell Crowe (Jor-El), Man Of Steel este un film asteptat de multi fani ai francizei, mai ales ca viitorul film este produs de Christopher Nolan si echipa sa de creatie.


Unul din spectele asupra caruia s-a speculat foarte mult, in trecut cat si in prezent, este celebrul costum al super-eroului arhicunoscut, si preferintele la care cei ce produc acest reboot se vor opri pana la urma.
Vocii din trecut spun ca costumul folosit de regizorul Bryan Singer in Superman Returns a fost unul care ce nu l-a reprezentat pe celebrul erou, si ca abordarea regizorului a fost una slaba si lipsita de atentia delaliilor.

De data aceasta, avem parte de o abordare diferita, unde se pare ca Zack Snyder a mizat pe echipa de productie a lui Nolan, avand incredere deplina in ceea ce acestia pot sa faca cu costumul Superman cat si cu scenariul pe care acestia il detin pentru film.

Prima imagine cu Henry Cavill in costumul lui Superman a fost lansata astazi si ne demonstraza ca, probabil, filmul va fi unul ce se va ridica la nivelul asteptarilor tuturor celor ce cunosc povestea Omului De Otel.

Henry Cavill in noul costum Superman
Ultima achizitie pentru distributia filmului este Laurence Fishburne in rolul editorului sef al ziarului Daily Planet, Perry White.


Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan si Deborah Snyder sunt producatorii filmului, iar scenariul este scris de David S. Goyer bazat pe o poveste de Goyer si Christopher Nolan.
Man Of Steel este programat sa ajunga pe marile ecrane in 14 Iunie 2013.
Share this article :

2 comentarii:

Alina spunea...

I kinda dont like the guy :(
Si freza? unde efreza domle??

Mihai spunea...

Sper sa nu iasa un film superman vs. 300 stilizat :)))

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger