Primul Trailer Pentru The Darkest Hour Dezvaluie Extraterestri Ciudati

O vasta colectie variată de extraterestrii au invadat cinematografele in ultimele luni, iar trailerul pentru The Darkest Hour dezvaluie extraterestrii neobisnuiti din film care la prima vedere arata ca un film destul de conventional despre o invazie extraterestra.

Pentru cei care nu au aflat pana acum, The Darkest Hour este produs de Timur Bekmambetov si este descris ca un film asemanator cu ciudatul thriller 28 Days Later, povestea din film urmand un grup de turisti americani care viziteaza Moscova, atunci cand are loc o invazie extraterestra.
Motivul pentru care nu am scris pana acum despre acest film in particular a fost neincrederea noastra in capacitatile financiare ale casei de productie a domnului Timur Bekmambetov, regizor de origine rusa, ce are antecedente de a nu finaliza unele proiecte pe care la are in calendarul sau, sau amanarile pe care dansul le programeaza pentru anumite filme, vezi Apollo 18, film pe care compania de productie mai sus amintita l-a produs.
Timur Bekmambetov
Filmul The Darkest Hours a fost filmat in vara anului trecut la Moscova, cu un buget initial de 40-50 milioane dolari.
Deci un nou film sci-fi despre o invazie extraterestra, doar ca The Darkest Hour adauga un twist destul de interesant avand la baza sa extraterestri sub forma unor valuri de energie letala.


Pentru inceput, daca accesati site-ul oficial al filmului, TheDarkestHourIsNear.com, gasiti informatii si clipuri video despre asa numitele fulgere globulare, un fenomen atmosferic electric de care se stie foarte putine lucruri, dar care este de obicei asociat cu furtuni si fulgere intense, dar dureaza mult mai mult decat un fulger normal.

 Nota:
Videoul de mai sus reprezinta un fenomen REAL si NU ceva creat pentru acest film.
El a fost publicat in 2009, pentru un site de Astronomie.

Toata ideea filmului pleaca de la acest fenomen natural care face mari controverse in randul celor care studiaza fenomenul fulgerelor globulare, si care permite teorii destul de fantastice despre provenienta acestora.
Intr-o ideea care nu a mai fost utilizata pe marile ecrane pana acum, The Darkest Hour vine cu un nou concept despre forma extraterestrilor ce invadeaza pamantul, dar cu aceeasi idee de scenariu, care incadreaza filmul alaturi de Skyline sau Battle: Los Angeles.
Probabil toate aceste scenarii sunt inspirate din invazia extraterestra care a pus practic bazele fiecarui film sci-fi din ultimi ani la Hollywood, si care a venit de la jocul sci-fi Crysis.


Nu suntem siguri ca The Darkest Hour va fi ceva extra-special, dar regizorul Chris Gorak cel care anterior a conceput si coordonat conceptele pentru filme ca Fight Club sau Minority Report declara ca "efecte vizuale vor fi extraordinare si este foarte distractiv sa vedem oameni complet vaporizati de catre puterea electrica a extraterestrilor".
Conceptul pe baza al energiei extraterestrilor din The Darkest Hour, cu siguranta este destul de intrigant, poate si numai pentru ca din toate intrebarile pe care le ridica una ramane constanta, modul in care functioneaza aceste creaturi si abilitatile lor, cu toate acestea nu suntem siguri ca conceptul va aduce un succes garantat la boxoffice.


Asadar, thriller-ul sci-fi 3D The Darkest Hour, spune povestea unui mic grup de tineri ce incearca sa supravietuiasca unui atac extraterestru si in acelasi timp scoate in evidenta frumusetea clasica a Moscovei alaturi de efecte speciale naucitoare.


Filmul are in distributie actori ca Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella si Rachael Taylor, este regizat de Chris Gorak dupa un scenariu scris de MT Ahern si Leslie Bohem cu revizii facute de Chris Gorak, Jon Spaihts, si Josh Zetumer.
Summit Entertainment va face distributia filmului in Statele Unite, in timp ce Fox International il va distribui international.

The Darkest Hour va ajunge in cinematografe in 3-D pe 23 Decembrie 2011.

Share this article :

2 comentarii:

Sorin Graulea spunea...

Asta chiar e Skyline doar pe galben ? :)))
Interesant de vazut!

Alina spunea...

Skyline 2? :)))
Glumesc, dar chiar ca e invazie de filme cu invazii, ciudat nu? :))

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger