Primul Trailer Pentru Comedia A Very Harold And Kumar 3D Christmas

Primul trailer a celor de la New Line Cinema pentru comedia A Very Harold & Kumar Christmas 3D, al treilea film din seria de comedii a celor doi zapaciti fumatori de iarba, a aparut online pentru a mai relaxa putin populatia prinsa in rutina de zi cu zi si pentru a ridiculiza formatul 3D.

Kal Penn si John Cho se vor intoarce inca o data interpretand cele doua personaje aiurite Harold si Kumar, iar Neil Patrick Harris isi reia rolul hazliu in aceasta comedie.
Aceast prim trailer este absolut hilar si in acelasi timp absurd, dar nu ar putea fi mai perfect pentru a demonstra starea actuala a nebuniei efectelor 3D care sunt folosite in ultima perioada in mai toate productile cinematografice, iar A Very Harold and Kumar Christmas nu se da in laturi din a ridiculiza utilizarea efectelor 3D din abundenta.


Este tot ceea ce asteptam de la filmul nou Harold & Kumar, dar cu peripetii de Craciun unde povestea ai gaseste pe cei doi incearcand sa inlocuiasca bradul socrului lui Harold pana la sfarsitul zilei, doar ca nu toate lucrurile decurg conform planului.


In timp ce multa lume nu a gasit a doua parte din franciza foarte amuzanta, speram ca aventurile celor doua personje in vacanta de iarna va avea un impact mai hilar asupra boxoffice-ului, mai ales ca subiectul pare a fi mai distractiv si ridiculizeaza cu mult umor folosirea efectelor 3D, filmul fiind de altfel si el in pelicula 3D.
Se pare ca Neil Patrick Harris va avea un rol mai extins in aceasta comedie de vacanta, lucru ce vine ca o veste buna pentru fanii actorului.


A Very Harold And Kumar Christmas nu este filmul care sa castige premiul Oscar, dar isi doreste sa distreze audienta dupa dezamagirea care a fost Guantanamo Bay, filmul avand in distributie actori ca Neil Patrick Harris, John Cho, Kal Penn, Paula Garces, Danneel Harris, Bobby Lee, Eddie Kaye Thomas, Danny Trejo, Amir Blumenfeld, David Burtka, Fred Melamed, si Richard Riehle. 


A Very Harold And Kumar Christmas 3D, regizat de Todd Strauss-Schulson cu un scenariu scris de Hayden Schlossberg si Jon Hurwitz va ajunge in cinematografe pe 4 Noiembrie anul acesta.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger