The Twilight Saga Breaking Dawn Part I Pe Coperta Entertainment Weekly

Entertainment Weekly scoate la iveala o coperta pentru The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I si discuta despre cum s-au abordat scenele cheie din film.

Cand e vorba de Saga Twilight, exista milioane de poze, mai ales in aceasta perioada, si cu cat ne apropiem mai mult de data de lansare vor exista si mai multe.
Pe langa zeci de trailer-uri facute de fani si milioane de postere, exista si pozele de pe platourile de filmare, care incanta fanii acestei serii si in acelasi timp dezvaluie anumite secrete din viitorul film.


Zeci de mii de poze invadeaza internetul zilnic, fie ca sunt de pe platourile de filmare fie ca sunt fake-uri, si aduc cu ele cateodata chiar o dezinformare a fanilor care asteapta cu nerabdare orice informatie legata de acest mult asteptat film de final de an.


De data aceasta, EW trateaza in editia din aceasta saptamana, atmosfera incordata dintre cei doi actori principali, Robert Pattinson si Kristen Stewart in momentele fimari scenelor mai intime, scenele pentru luna de miere si punctul culminant al filmului.


Robert Pattinson si Kristen Stewart, aflati sub contract, sunt constienti ca unele secrete nu trebuie dezvaluite catre public, dar mai ales necesitatea ca intre aceste ingradiri impuse de producatori, trebuie totusi sa furnizeze si publicitatea atat de necesara pentru povestea si drama deja relativ cunoscuta din The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I.

cadouri

Regizat de Bill Condon, filml The Twilight Saga: Breaking Dawn - Partea I are in distributie actori ca Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Michael Sheen, si Dakota Fanning. 


The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I va ajunge in cinematografe pe 18 Noiembrie anul acesta.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger