Serialul True Blood Primeste Oficial Al Cincilea Sezon

Ieri, Michael Lombardo, presedintele de programe HBO a facut un anunt complet nesurprinzator, faptul ca unul dintre spectacolele cele mai populare, True Blood, a fost ales oficial pentru un al cincilea sezon.

Probabil ca stirea vine nu ca o surpriza ci ca o noua demonstratie de popolaritate a serialului True Blood si a celor de la HBO, care au anuntat ca al cincilea sezon va fi mult mai intens si va aduce multe imbunatatiri cat si personaje noi.
Ca orice sezonul precedent, al cincilea sezon va avea 12 episoade si va avea premiera candva in vara anului 2012.


Amestecarea romantismului cu suspans, mister si umor, serialul nominalizat la premile Emmy, are loc intr-un moment in care vampirii au iesit din sicriu, si urmeaza povestea de dragoste dintre chelnerita Sookie Stackhouse (Anna Paquin), cea care pot auzi gandurile oamenilor, si vampirul de 173-ani, Bill Compton (Stephen Moyer).
Creatorul serialului Alan Ball, castigator al unui Emmy cu seria produsa de HBO, Six Feet Under, este de asemenea producator executiv al show-ului, care se bazeaza pe romanele best-seller Sookie Stackhouse de Charlaine Harris.


Sezonul al patrulea True Blood, care a fost lansat pe 26 iunie, a inspirat audienta din intreaga lume cat si criticii, USA Today numind serialul "exuberant si distractiv", salutand echipajul de scriitori si actori, in timp ce Washington Post a declarat ca serialul aduce dependenta.
Probabil ar trebui sa mentionam aici ca serialul True Blood a primit recent patru nominalizari la premile Emmy.


True Blood a fost creat de Alan Ball, bazat pe romanele Sookie Stackhouse de Charlaine Harris, producatori executivi fiind Alan Ball, Gregg Fienberg, cu co-producatorii executivi Brian Buckner, Mark Hudis, Nancy Oliver, Raelle Tucker, Alexander Woo si co-producatorul Christina Jokanovich.

Srialul True Blood va incepe productia de noi episoade la sfarsitul anului in Los Angeles, cu debut stabilit pentru Vara Anului 2012.


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger