Taylor Lautner Trece La Actiune In Al Doilea Trailer Pentru Abduction

A aparut un al doilea trailer pentru filmul Abduction, in care Taylor Lautner starul din seria Twilight, devine erou de actiune, pelicula fiind regizata de John Singleton cu premiera programata pentru luna viitoare.

Se pare ca luna Septembrie va fi una plina de actiune in cinematografe, si ca sa ne pregatim va prezentam un al doilea trailer pentru filmul ce probabil il va scoate pe Taylor Lautner din isteria Twilight.
In Abduction, filmul noul al lui John Singleton, Taylor Lautner joaca rolul unui adolescent normal care ajunge sa descopere un secret ce ai va schimba viata pentru totdeuna, descoperind ca parintii lui adoptivi sunt spioni si el trebuie sa descopere intr-un termen limita adevarul despre propria existenta secreta.


Daca primul trailer a fost despre desfasurarea povestii si pozitionarea lui Taylor Lautner ca un tip dur ce se descurca in orice situatie, aceast nou trailer este mult mai interesant si dovedeste faptul ca exista multa actiune in filmul regizat de John Singleton.
Voi ce ati face daca v-ati gasi poza pe un site web de persoane disparute?
Taylor Lautner (Teen Nathan Harper), ne demonstraza in viitorul film ce poti face in asemenea situatii, atunci cand o dilema iti poate transforma viata, si cum poti deveni un erou de actiune dintr-un adolescent normal.


Regizat de John Singleton, filmul are in distributie actori ca Taylor Lautner, Lily Collins, Sigourney Weaver, Danny Glover, Alfred Molina, Michael Nyqvist, Maria Bello, si Jason Isaacs.


Abduction va ajunge in cinematografe incepand cu data de 23 Septembrie.


Share this article :

4 comentarii:

Alina spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Alina spunea...

On no,the cute Wherewolf gets a real life :)

Sugar Free spunea...

Alina
Finally! :D

Sarcasticul spunea...

Sper ca surpriza de final nu este transformarea lui in varcolac?! :))
Desi daca ma gandesc bine ar fi surpriza surprizelor in filmul asta :P
Lipsit de talent tipul, dar macar filmul arata bine din trailere!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger