Resident Evil 5 Se Numeste Retribution Si Este Regizat De Paul WS Anderson

Intr-o lume devastata de o infectie virala care transforma victimele in Zombie, ciudatul personaj Alice isi va continua misiunea de gasire a supravietuitorilor si va continua sa lupte cu Corporatia Umbrella in noul film Resident Evil Retribution.

Nu este o mare surpriza pentru nimeni, am stiut dintotdeuna ca un al cincilea film Resident Evil era in dezvoltare, astfel incat acum vine si vestea total nesurprinzatoare, faptul ca Milla Jovovich si Paul WS Anderson sunt din nou oficial la bordul francizei.


Mila Jovovich, care a jucat in toate cele patru filme anterioare, isi va relua rolul ca protagonista Alice in Resident Evil: Retribution, iar sotul sau Paul WS Anderson, va reveni la scaunul de regizor desi Anderson a scris si a produs toate filmele din serie.
Poate ar trebui mentionat aici ca el a regizat doar doua dintre filmele anterioare: filmul Resident Evil original, si Resident Evil din 2010, Afterlife.




Paul WS Anderson si Mila Jovovich
Resident Evil: Retribution este programat sa inceapa filmarile in luna octombrie a acestui an in locatii diverse, inclusiv Toronto si Tokyo, cu o data de lansare ce vizeaza data de 14 septembrie 2012.
Detalii despre scenariu nu au fost dezvaluite inca, dar nu ezitati sa speculati pe seama a ceea ce ar putea contine cea de-a cincea parte din aceasta franciza.


In noul film isi va face apartia si Jill Valentine interpretata in Resident Evil: Afterlife de Sienna Guillory, personaj pe care l-am putut vedea ultima data purtand un dispozitiv de control al mintii ce era implantat de corporatia Umbrella.


Deocamdata nu se stie daca cei doi frati din Afterlife, Chris (Wentworth Miller) si Claire Redfield (Ali Larter) vor mai reveni in Retribution, dar zvonuri recente inca ai pleaseaza pe cei doi actori undeva in viitorul film din franciza.




Ali Larter si Wentworth Miller
Resident Evil: Afterlife care a aparut in 2010, a avut incasari mondiale de aproximativ 296 de milioane de dolari, si raportat la un buget de productie ce s-a apropiat cumva de 60 de milioane, aduce cu sine si intrebarea suprema care staruie cateodata in mintea multor cinefili atunci cand e vorba despre Resident Evil : cat de departe va merge regizorul si creatorul francizei si cate parti vom mai vedea?


Resident Evil 5 : Retribution este potential programat sa ajunga in cinematografe pe data de 14 Septembrie 2012.
Share this article :

10 comentarii:

Anonymous spunea...

Mda, ce sa zic, big foking surprise :))
Ar fi fost mai interesant daca regiza el si nu mai aparea Mila in film :)

Teodor Olteanu spunea...

Humm cand a aparut Sienna Guillory in film?
Vad aici poza dar nu imi amintesc sa o fi vazut in film!
Poate vorbiti despre alt film?! :))

Silviu spunea...

@Teodor Olteanu
Nu se vorbeste despre alt film, ar fi culmea.
In Resident Evil Afterlife, dupa end credits, la vreo 1-2 minute apare si faza despre care se vobeste in articol si in care apare Sienna Guillory!
Poate ar trebui sa revezi filmul!

Ariel spunea...

Poate nu intelege omul :)
End Credits e partea de la finalul filmului unde se afiseaza cine a contribuit la realizarea filmului, sti tu, scrisul ala de final de film la care toata lumea pleaca din sala :)

Anonymous spunea...

iarasi? omg trebuie sa mai suportam inca o continuare? pff

Anonymous spunea...

nu te obliga nimeni sa suporti inca o continuare...

Anonymous spunea...

Imi poate spune cineva un link de unde pot downloada toate partile ca nu prea gasesc... Mecrci:)

Anonymous spunea...

super filuml dar
a aparut partea a 5?

Totul Despre Filme Noi spunea...

@Anonim
Resident Evil 5 : Retribution va ajunge in cinematografe deabea pe 14 Septembrie Anul Viitor.

Anonymous spunea...

in pula mea resident evil este unul dintre cele mai bune filme... si este mila javovich una dintre cele mai bune actrice de acest gen de film !! cui nui place sa nu se uite...

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger