Saga Star Wars Editia Blu-ray Aduce Imbunatatiri Si Surprize Extra !

George Lucas a declarat ca ne asteapta surprize noi si placute in noua Saga Star Wars, toate filmele fiind imbunatatite, recreate si modificate din nou pe editia completa Blu-ray ce va ajunge pe piata pe data de 16 Septembrie.

Cei mai multi dintre noi sunt constienti si coplesiti de faptul ca intrega saga Razboiul Stelelor va fi disponibila pe Blu-ray din data de 16 septembrie, si ca aceasta editie va contine 40 de ore de video cu imagini care nu au mai fost date publicitatii, fie ele scene taiate din filmele originale, fie reportaje create in timpul filmarilor originale, si dosumentare despre efectele vizuale si recuzita ce sa folosit de-a lungul timpului.


Stim, de asemenea ca filmele de pe aceste discuri vor fi Editii Speciale si nu versiunea originala, adica Greedo inca trage primul, nu Han Solo, si Jabba apare mai devreme cu doua filme.


Cu toate acestea, cu filmele in curs de actualizare pentru Blu-ray, exista deja stirea ca s-au facut modificari minore, au fost re-facute si schimbate unele scene, iar unele cadre au fost chiar re-create si re-editate special pentru aceasta ocazie.


Se presupune ca s-a ajuns pana acolo incat s-a muncit la recrearea lui Yoda in Episode I (The Phantom Menace) in versiunea sa digitala pentru a se potrivi mai bine cu episoadele urmatoare care deja aveau personajul creat digital, confirmand de fapt ca cu mult timp in urma, atunci cand Episodul III (Revenge Of The Sith) a fost lansat pe DVD, supervizorul de efecte speciale de la Industial Light and Magic, Pablo Helman a confirmat faptul ca papusa Yoda din Episodul I va fi inlocuita cu o versiune digitala.


De fapt, in Episodul III Revenge Of The Sith, extra materialul video pentru versiunea DVD, include un clip cu un Yoda digital in Episodul I.


In primul rand, trebuie mentionat aici faptul ca filmul Episode I The Phantom Menace va fi mai complet decat a fost in editiile anterioare, adica pe versiunea DVD a filmului, unde s-ar putea sa nu fiti capabili sa vedeti unele caractere intregi din partea dreapta a cadrului, iar acest lucru se datoreaza faptului ca tehnologia transferului de date in 1999 nu a fost la fel de buna ca acum.


In ceea ce priveste trilogia origina, se pare ca multe lucruri nu au fost in regula odata cu lansarea eiditiei DVD din 2004, si multe cadre au fost actualizate incepand cu calitatea culorilor si terminand cu toate sabile laser care au fost imbunatatite.


Plus ca mai toate greselile din efectele vizuale au fost schimbate si imbunatatite.
De exemplu, nu veti mai putea vedea bratul papusarului Wampa din Empire Strikes Back.


Cat despre scenele extra despre care se tot vorbeste, se pare ca vor fi impartite pe doua discuri arhiva, unul pentru Trilogia Originala si unul pentru Trilogia Prequel.
Pe fiecare disc exista un meniu principal, care va va permite sa selectati filmul la care doriti sa vedeti extra scenele.


Apoi, fiecare sectiune de film este impartita pe lumile care apar in acest film special si pe fiecare dintre aceste lumi veti gasi interviuri relevante, continutul de colectare, filme rare din arhiva Lucasfilm, precum si prezentari cu modelele originale folosite la fimare, arta conceptuala si evident faimoasele scene sterse si extinse.
Exista zeci de materiale video ale modelelor folosite, care va permit sa vizualizati nave diferite, elemente de recuzita si chiar costume in detaliu, mult mai mult decat v-ati fi dorit vreodata de la aceste filme.


Cu declaratie regizorului ce spune ca vom avea parte si de alte surprize, nu ne ramane decat sa speculam ce ar contine aceste alte modificari, dar banuim ca nu va fi nici o lipsa de posturi pe zeci de mii de bloguri pe tema acestui subiect, imediat la cateva ore de la lansarea discurilor.
Si daca tot suntem la categoria Universul Star Wars va prezentam versiuni ale posterelor originale pentru trilogia clasica.




Aceasta obisnuinta a domului George Lucas de a schimba continuu aceste filme este direct rezultatul afinitatii consumatorilor de a cumpara tot ceea ce este nou, adaugat si modificat in clasica poveste Star Wars ce a ajuns sa fie una din cele mai profitabile francize din lume cat si cea mai cunoscuta poveste ce prezinta lupta dintre bine si rau.

Share this article :

5 comentarii:

Adina spunea...

Scene extra? Asta inseamna ca au "introdus" scene noi?
Wohoooo!

Sugar Free spunea...

ooooOOOOO :))

Marcelino spunea...

LooooL Geeek womans :D
Am comandat deja editia blu-ray, sper sa aiba ceva "extra, sincer sa fiu doar pentru fazele astea am comandat-o :)

Bogdan spunea...

Marcelino, ne poti spune te rog, de unde anume ai comandat si cat te-a costat "Star Wars: The Complete Saga" Blu-Ray version ?

Anonymous spunea...

Puteti comanda si pe cineshop.ro!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger