Update - The Dark Knight Rises Si Prima Imagine Oficiala Cu Catwoman

Se pare ca cei de la Warner Bros vor sa fie pe primele pagini ale tuturor publicatilor online si nu numai, lansand imagine dupa imagine cu supereroi, si dupa ce ieri am vazut noul costum Superman, iata ca astazi avem parte de prima imagine oficiala cu Anne Hathaway in ceea ce pare a fi costumul personajului Selyna Kyle (Catwoman).
UPDATE cu o noua poza ce arata costumul intreg al actritei.

Prima fotografie oficiala cu Anne Hathaway ca si Catwoman in The Dark Knight Rises este o imagine ce a aparut pe site-ul oficial, TheDarkKnightRises.com.
Cei mai multi fani ale benzilor desenate stiu ca Selyna Kyle este identitatea secreta a antagonistei din Batman, si s-ar putea ca acesta sa nu fie tinuta completa a lui Catwoman in filmul lui Nolan.

Dublura Lui Anne Hathaway Pe Platourile De Filmare
 Zvonuri anterioare au dezvaluit ca costumul Catwoman este mai mult tactic, asa cum apare in benzile desenate, si mai putin sexi ca cel al lui Halle Berry sau costumul purtat de Michelle Pfeiffer.
Probabil asa am putea defini si noi acesti ochelari de protectie pe care Anne Hathaway ai poarta in aceasta prima imagine, desi noua ne par mai mult a ceva bazat pe tehnologie avansata.

Anne Hathaway (Selyna Kyle)
Distributia filmului si echipa de productie au fost foarte retinuti in declaratii atunci cand au fost intrebati despre personajul Catwoman si in general au evitat sa foloseasca acest nume.

Dupa ultimele speculatii, este posibil ca Selyna Kyle doar sa il asiste pe Bruce Wayne in aceast ultim film al regizorului Nolan si de fapt sa nu devina deloc Catwoman.
La cat de inventiv si plin de surprize se dovedeste a fi Christopher Nolan si echipa sa de productie, nu ne-ar mira sa fie chiar adevarata speculatia de mai sus.


Totusi prima imagine lansata pe site-ul oficial al filmului nu arata a una profesionala, sau cel putin asa pare la prima privire, e ca si cum actrita Anne Hathaway a dorit neaparat sa probeze noul costum, si trecand pe langa Batpod (care se vede ca nu este in miscare) a sarit pe el din dorinta arzatoare de a lua vestitul vechicul intre picioare.

Dublura Lui Anne Hathaway Pe Platourile De Filmare
UPDATE - O noua imagine cu Anne Hathaway in costumul Selyna Kyle (Catwoman) a aparut online, desi oficial inca nu s-a confirmat aparitia acestei poze, noi totusi o prezentam aici.
Chit ca e oficiala sau nu, important e ca suntem mai increzatori in aceasta noua poza si in ceea ce dezvaluie ea:


Cel mai anticipat film al anului 2012 se afla in Pittsburgh, unde momentan se desfasoara filmarile, si desi Christopher Nolan si echipajul deabea au ajuns acolo de nici o saptamana, avem deja acces la nenumarate poze si video-uri de pe platoul de filmare.

Tom Hardy (Bane) Pe Batmobil
The Dark Knight Rises avand in distributie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, si Michael Caine, se presupune ca va ajunge in cinematografe in 20 iulie 2012.

Tie cum ti se pare ca arata noua Catwoman?
Share this article :

4 comentarii:

Alina spunea...

Re-twittuit, postat pe buzz x2 :))
I Love Anne Hathaway :)
Desi nu stiu cat de potrivita e pentru rolul asta :)
Oricum arata bine, thx!

Anonymous spunea...

Dupa cum arata o sa miaune destul de rau :))
Niceeee!

Mihai spunea...

sweeeet :)
atata timp cat o vad in actiune nu conteaza ce poarta :))

Silviu spunea...

@Mihai Cam asa gandeam si eu :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger