Urzeala Tronurilor Sezonul 2 Primeste Noi Actori In Distributie

Sezonul al doilea al serialului Urzeala Tronurilor, ce va debuta anul viitor in primavara si se va baza pe a doua carte a lui George RR Martin numita Inclestarea Regilor (A Clash of Kings), primeste acum noi actori in distributie.

Primul sezonul al serialului de succes produs de HBO, Game Of Thrones a intrigat lumea inca de la primul episod ce a fost difuzat.
Nu e de mirare ca producatori au comandat inca de la difuzarea celui de al doilea episod, un alt sezon.

Battles Of Westeros Digital Art
Dupa ce am aflat ca Gwendoline Christie si Natalie Dormer sunt noile achizitii pentru sezonul doi al serialului, iata ca noi actori se alatura distributiei pentru mult asteptatul sezon doi.

Carice van Houten, Gemma Whelan, si Stephen Dillane sun noile achizitii pentru urmatorul sezon ce este asteptat sa ajunga pe micile ecrane in primavara anului viitor.


Din cate se pare, Carice Van Houten va juca rolul vrajitoarei Melisandre, o preoteasa rosie a lui R'hllor si o femeie puternica care il va consilia si ajuta pe regele Stannis Barantheon in incercarea sa de ocupa Tronul de Fier.
Melisandre vine din Asshai, un misterios regat din Est, unde inca magia domina, ea fiind profetul unei noi religii monoteiste, singurul scop al ei fiind sa aduca aceasta noua religie si in Westeros.
Ea devine importanta atunci cand majoritatea sustinatorilor lui Renly isi muta loialitatea in tabara lui Stannis, in afara Casei Tyrell, a carei fortareata, Capatul Furtunii, cade atunci cand Melisandre da nastere prin magie unei alte umbre care ii ucide castelanul.

Preoteasa Rosie Melisandre din Asshai  - Digital Art
Si ca sa ne mentina interesul pentru serial actrita Carice Van Houten a declarat urmatoarele :

- "Se pare ca voi juca acest rol pentru o buna perioada de timp.
Nu stiu exact daca seria va ajunge la a sasea carte, cred ca asta va depinde de popularitatea sa de-a lungul anilor.
Eu oricum am semnat pentru mai multe sezoane." 

Carice Van Houten
Actorul Stephen Dillane va intra in pielea regelui Stannis Barantheon, care se autoproclama Rege de Westeros, incurajat de Melisandre, Stannis fiind un personaj lipsit de umor si foarte autoritar, cu un cod moral strict, dar care treptat cedaza influentelor noi religii pe care Melisandre o propavaduieste.

Stephen Dillane
Dupa roluri secundare in filme precum Calatoriile lui Gulliver si Wolfman, actrita Gemma Whelan va intra in pielea personajului Asha Greyjoy, sora mai mare a tanarului Theon din familia Stark.
Cu toate acestea, in serial numele caracterului interpretat de actrita va fi schimbat in Yara Greyjoy, probabil pentru se evita confuzia cu caracterul Osha.

Asha Greyjoy Lady Of Ironborn - Digital Art
Personajul, va ramane in mare parte aceleasi ca si in carte, unde Yara (Gemma Whelan) este acerba si mandra sfidand traditiile barbatilor din Insulele de Fier, ea fiind comandantul propriei nave pe care o conduce in lupta.

Gemma Whelan in Wolfman
Avand in vedere ca cartea Inclestarea Regilor, pe care va fi bazat sezonul 2, preia actiunea exact de unde a lasat-o Urzeala Tronurilor, ne asteptam ca producatori sa lanseze un comunicat de presa pentru a anunta titlul oficial al urmatorului sezon, asta in cazul in care, pentru scopuri promotionale el nu va ramane pur si simplu Urzeala Tronurilor Sezonul 2.

Inclestarea Regilor (A Clash of Kings) este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec De Gheata Si Foc, care mai cuprinde titlurile: A Storm of Swords, A Feast for Crows, A Dance with Dragons, The Winds of Winter, A Dream of Spring.

Jon Snow si Ghost
Saga Cantec De Gheata Si Foc este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

Al doilea sezon al serialului Game Of Thrones va avea premiera in primavara lui 2012.

Nemira
Share this article :

4 comentarii:

Marcelino spunea...

Interesante conceptile digitale!
Mersi!

Miruna spunea...

SUPERB, deabea astept :)

Anonymous spunea...

si eu abia astept..........
serialul a fost super tare ca sa nu aiba continuare.........
deja am inceput sa caut se poate sa stiu si eu cam in ce perioada apare
mersi mult

Totul Despre Filme Noi spunea...

Din 1 aprilie 2012 incepe sezonul 2 pe HBO.
Totusi inca nu se stie cand va aparea pe HBO Romania.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger