Vezi Un Poster Nou Simpatic Si Animat Pentru Filmul Puss In Boots

DreamWorks Animation a realizat un poster animat pentru viitorul film Puss In Boots, care spune povestea originii motanului incaltat interpretat de Antonio Banderas.

Am vazut deja cum arata trailerul pentru aceasta comedie animata, si nu este surprinzator sa vedem ca campania publicitara pentru film aduce cu ea si un poster dragut, animat, care spera ca veti pastra in minte data de lansare a filmul, mai ales daca va plac pisicile.

Aventurile Motanului Incaltat, vor ajunge pe marile ecrane intr-un film 3D animat, unde personajele vor prinde viata cu ajutorul vocilor lui Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton si Sedaris Amy.


Cu mult inainte ca Motanul Incaltat sa faca echipa cu Shrek, el a avut parte de proprile aventuri care l-au purtat in locuri nemaivazute, acolo unde Puss In Boots l-a avut alaturi pe Humpty Dumpty (Zach Galifianak) si pe pisica de strada Kitty (Salma Hayek), in incercarea disperata a lor de a fura faimoasa Gaina cu ouale de aur.

Puss in Boots este regizat de animatorul Chris Miller, cel care a regizat anterior Shrek al Treilea, iar scenariul a fost co-scris de Brian Lynch, David H. Steinberg, Tom Wheeler si Jon Zack (Shrek the Third).


Filmul animat este un nou spin-off pentru caracterul Motanul Incaltat din franciza Shrek creata de cei de la DreamWorks Animation.
Paramount va aduce pisoiul in cinematografe in 3D si IMAX incepand cu 4 Noiembrie anul acesta.




Share this article :

3 comentarii:

Anonymous spunea...

Soooo Cute :)))

Simi spunea...

Ahahahahaha cat de dragut e el cum fuge dupa lumina aia!

Alina spunea...

oh dear ce dragutttttt :))

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger