Celebrul Film Clasic Scarface Va Fi Refacut De Catre Universal

Un nou remake al filmului Scarface este programat de catre cei de la Universal, si se pare ca nu va fi o copie directa a filmului original din 1932 sau a celebrul film cu Al Pacino din 1983.
Celebra expresie a lui Tony Montana "say hello to my little friend" s-ar putea sa aiba o cu totul alta conotatie in viitorul apropiat!
Daca e ceva ce nu ar mai trebui sa ne uimeasca in aceasta industrie, este in fond lipsa de idei originale si dorinta oficialilor de a se folosi de unele nume celebre pentru a realiza filme noi.


O a treia versiune a filmului Scarface este pe cale sa se produca cat de curand, doarece Universal este in curs sa dezvolte in prezent o noua versiune a filmului cu gangsteri ce a avut parte de prima aparitie pe marile ecrane in 1932 si a fost bazat chiar pe viata vestitului gangster, Al Capone.
Brian De Palma a spus propria poveste in 1983, de data aceasta cu Al Pacino, care joaca rolul unui imigrant cubanez, Tony Montana, ce se ridica in lumea interlopa din Miami.

Rapoartele spun ca cei de la Universal tin sa sublinieze faptul ca nu intentioneaza sa faca un remake sau o continuare a filmelor anterioare, ci spera sa aduca o infuzie de elemente de baza a vechilor filme intr-o versiune noua.
Filmul lui De Palma, din 83 este departe de a fi perfect, si Universal vrea de fapt doar titlul celebrului film, astfel incat oficiali au tinut sa precizeze asta, doarece nu vor irite prea mult fanii.
Motivul pentru care Scarface din 1983, a fost atat de popular, este faptul ca spune o poveste de baza simpla ce arata partea intunecata a visului american, si are tendinta sa aduca rezonanta pana si in ziua de azi.
Va fi interesant de vazut ce fel de abordare va aduce studioul, si nu am fi foarte socati daca noua versiune va avea un rating R (interzis sub 18 ani), fiind posibil sa tinteasca chiar publicul foarte tanar.
In ciuda faptului ca noul film va avea parte de o poveste moderna, va avea si unele chestii familiare, inclusiv pe producatorul Martin Bregman, cel care a produs varianta din 1983 si Shmuger Marc, fostul sef al studiourilor Universal.

Studioul are o serie de intalniri programate pentru aceasta saptamana, cu mai multi scriitori, pentru a obtine un scenariu ce merita sa fie adaptat.

Multi oamenii se vor plange, probabil, despre lipsa de creativitate a Hollywood-ului in refacerea filmului Scarface, din nou, dar daca cei de la Universal au potentialul necesar de a da lumii un alt personaj de genul acesta, putem sa-i invinuim pentru ca incerca?
Share this article :

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger