Nicholas Cage si Guy Pierce In Primul Trailer Pentru Filmul Justice

Filmul ce trebuia sa ajunga in cinematografe in 2010, Hungry Rabbit Jumps, intitulat acum Justice, cu Nicholas Cage si Guy Pierce, are parte de primul trailer.
Probabil nimeni nu isi mai aminteste de acest proiect ce se numea initial Hungry Rabbit Jumps, si pe seama caruia s-a facut multa valva in anul 2009, probabil doar din cauza distributiei.


Daca e ceva curios la acest proiect este faptul ca mai nimeni nu stia daca filmul a fost realizat sau daca acesta are o data de lansare oficiala, zvonuri dubioase circuland despre Hungry Rabbit Jumps pe la sfarsitul anului trecut, cum ca s-ar fi renuntat la film de tot.

In luna august 2010, a aparut prima imagine din acest thriller, cu Nicolas Cage, Guy Pearce si January Jones.
Daca ne amintim exact acest lucru, este doar pentru ca pe acea vreme eram interesati sa vedem cum va iesi colaborarea dintre cei doi actori.
Filmul a reaparut de curand cu un nou titlu, mult mai generic : Justice, si are parte de o multime de imagini noi si chiar de un prim trailer, ce face o treaba buna in a explica de ce filmul a asteptat mai bine de un an pentru a avea parte de o campanie publicitara.

Premisa ca intr-o zi un grup dubios paramilitar cu resurse nelimitate isi va oferi servicile celor care au nevoie de razbunare, suna destul de bine in idee, aici fiind vorba de povestea unui barbat (Nicholas Cage) care este racolat de aceasta organizatie underground, ce are propriile legi in eradicarea crimei, dupa ce sotia lui (January Jones) este ucisa cu brutalitate.


Fara o campanie agresiva, filmul va trece neobservat si va ramane doar un film despre care nu ne vom mai aminti peste o luna sau doua, doar probabil atunci cand vom discuta despre Nicholas Cage. 
Regizat de Roger Donaldson, Justice are un scenariu scris de Robert Tannen dupa o poveste de Todd Hickey, si va ajunge in cinematografe, incepand cu data de 16 Noiembrie.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger