Fox Va Produce O Adaptare Sci-Fi Dupa Caves Of Steel De Isaac Asimov

Cei de la 20 Century Fox vor produce o adaptare a romanului sci-fi Caves Of Steel (Cavernele De Otel) scris de Isaac Asimov in anul 1954, un roman ce trateaza o Terra suprapopulata si plina de robori umanoizi.
Hollywood-ul vrea cu adevarat sa ne dea un film maret bazat pe munca maestrului science fiction Isaac Asimov.
In fond si la urma urmei scriitorul de geniu merita o adaptare reusita a unei carti, poate chiar a mai multor carti.
Omul Bicentenar a fost asa si asa, dar cu I, Robot parca ne-am mai apropiat putin de munca celebrului scriitor.
Poate Roland Emmerich este omul ce va reusi sa aduca un feeling mai apropiat de fictiunea autorului, cu planurile sale pentru trilogia Fundatia.

Dar pana atunci, vom avea parte de alte adaptari ce vor ajunge pe marile ecrane.
Fox lucreaza deja la incercarea urmatoare, angajandu-l pe scenaristul John Scott 3 care va incerca o adaptare a romanului scris de Isaac Asimov in 1954 Caves Of Steel, alaturi de Henry Hobson care este deja angajat pentru a prelua carma regiei viitoarei adaptari.

Cavernele De Otel (Caves Of Steel), roman ce face parte din seria de povestiri scrise de autor despre roboti, ce au la baza aceeasi teorie a autorului despre Legile Roboticii, are loc intr-un viitor indepartat, unde cursul civilizatiei este modificat pentru totdeauna de doua progrese tehnologice: colonizarea spatiului si crearea creierului pozitronic.
In aceasta lume futurista, pe care Asimov o descrie cu o precizie umitoare, are loc o crima, un om de stiinta eminent este ucis in timp ce lucra la un robot avansat tehnologic.
Cavernele De Otel este un roman plin de mister si crima ce are loc 1000 de ani in viitor, pe un Pamant suprapopulat unde exista o fobie pentru roboti.

La fel ca majoritatea oamenilor lasati in urma pe un Pamant supra-populat, detectivul de politie Elijah Baley, nutreste o ura aparte pentru roboti.
Atunci cand Baley este obligat sa accepte o misiune in Lumile Exterioare pentru a ajuta la prinderea asasinului, el afla ca va avea ca si partener un robot umanoid, cu care trebuie sa lucreze la elucidarea crimei.Asimov creeaza in acest roman, din start un scenariu interesant pentru o crima imposibila, ale caror detalii vor deveni temelia acestei povesti politiste din viitor, ce face ca romanul sa fie unul foarte adaptabil pentru marile ecrane.

Deocamdata nu se stiu prea multe detalii despre aceasta viitoare adaptare, dar o sa urmarim proiectul cu interes si vom monitoriza atent toate stirile si zvonurile legate de acest subiect.
Share this article :

3 comentarii:

Anonymous spunea...

yuuhuuu more sci-fi :)
Asimov = geniu!

Johana spunea...

Oh cartea e super, la fel ca si Eu Robotul si toate din seria Robotilor de Asimov!
Ar iesi un film tare de tot!

Alina spunea...

@Johana
Sunt mai mult ca sigura ca un film va iesi :)
Cat de bun va fi ramane de vazut!
Si mai ales pe cine vor alege cei de la Fox sa regizeze filmul.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger