Chuck Norris Si Jean-Claude-Van Damme Confirmati In The Expendables 2

Din o lista plina de nume faimoase, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, si Scott Adkins au ajuns oficial pe lista distributiei filmului de actiune regizat de Simon West, The Expendables 2.

Internetul a fost inabusit in ultima vreme, cu liste ale unor actori celebri ce ar putea ajunge in distributia oficiala pentru The Expendables 2, si zvonuri despre distributie au facut deliciul multor stiri care ulterior nu s-au dovedit a fi reale.

Pe lista posibilei distributii pentru filmul The Expandables 2au aparut nume ca John Travolta, Van Damme, Chuck Norris, Taylor Lautner (!?), Christopher Lambert, Nicolas Cage sau Christian Slater, desi aceasta lista nu era decat o lista fara un anume anunt oficial care sa adevereasca prezenta vreunui star mai sus amintit in viitoarea productie The Expandables 2.
In timp ce probabil cei mai multi actori vor fi anuntati in saptamanile urmatoare, cei de la Millennium Films au anuntat oficial ca sequel-ul aduce pe marile ecrane noi recruti pentru franciza The Expandables.

In plus fata de actori care si-au anuntat revenirea in continuarea filmului, Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jet Li, Terry Crews si Randy Couture, cei de la Millennium Films au confirmat ca zvonurile sunt adevarate in ceea ce priveste actori, Chuck Norris, Scott Adkins si Jean-Claude Van Damme.




Jean-Claude Van Damme



Scott Adkins
Dupa cum zvonurile spun recent, Jean-ClaudeVan Damme si Scott Adkins vor juca roluri de mercenari periculosi, care vor lupta impotriva echipei lui Stallone iar Chuck Norris, se crede ca va face o aparitie destul de scurta in film, cu un rol ce va fi doar pomenit de-a lungul filmului, la fel cum Schwarzenegger si Bruce Willis au aparut in prima parte a filmului de actiune.
In distributia filmului se pare ca nu va aparea personajul de sex feminin (fiica personajului lui Mickey Rourke).



Chuck Norris
Stim ca exista oameni carora le plac foarte mult unele filme regizate de Simon West, ca Con Air, Tomb Raider, sau The Mecanic si ne asteptam ca publicul sa fie incantat ca el va regiza sequel-ul The Expendables.
Nu stim cu siguranta daca el va face o treaba mai buna decat Sylvester Stallone care a regizat filmul originalul, doarece ultimele filme regizate de Sly au fost destul de bune (Rocky Balboa, Rambo), doar un singur lucru e sigur, cu indicatile lui Sly si cu un regizor axat doar pe filme de actiune ca Simon West, The Expendables 2 va fi exploziv.

Mai nou, exista noi detalii care modifica putin contextul filmului si care spun ca finantatorul filmului Nu Image incearca sa maximizeze profitul in plina expansiune pe piata chineza de film, doarece compania este acum in negocieri cu o companie chineza pentru co-finantare a filmului.
Acest lucru ar conduce la doua lucruri, in primul rand, o parte a productiei va fi filmata in China, si in al doilea rand, normelor care limiteaza schimbul de venituri provenite din filme importate nu s-ar aplica pentru The Expendables 2, astfel incat Nu Image ar fi in masura sa colecteze mult mai mult din profitul realizat.

The Expendables 2, regizat de Simon West si scris de David Agosto si Ken Kaufman se va lansa in cinematografe pe 17 Sugust 2012.
Share this article :

3 comentarii:

Marcelino spunea...

Holly mother of all action mvoies :)))
Asta da distributie :)
Filmul asta va ramane in istorie cu siguranta, chiar daca nu va fi un mare succes!
Numai sa zici Chuck Norris si Van Damme in aceeasi fraza si suna ... uhhhh incendiar :)))
Geeeez!

Dia spunea...

Oh God, asta da film :))
Distributie de milioane :)

Anonymous spunea...

Holly cRaP :))
Deabea astept!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger