Clasicul Top Gun Va Fi Convertit In 3D Pentru Re-lansare

Paramount se afla in prima etapa de convertire a filmului clasic din 1986 al regizorului Tony Scott, Top Gun in 3D.

Hollywood-ul incepe sa devina obsedat de refacerea unor titluri clasice de mare succes si transformarea lor in 3D, in speranta ca vor aduce cinefililor sansa de a vedea filmele lor preferate, aduse la viata cu o dimensiune in plus, asa cum momentan se intampla cu o versiune 3D a clasicului The Lion King care va avea parte de o lansare vineri, precum si Star Wars: Episodul I - The Phantom Menace si Titanic, filme ce vor fi aduse din nou pe ecranele cinematografelor, dar de data aceasta in 3D.

Nici Top Gun filmul lui Tony Scott nu scapa de conversia in 3D, filmul fiind pregatit pentru o re-lansare teatrala, iar firma Legend3D este cea care va realiza conversia, sperand ca filmul va fi gata pentru lansare la inceputul anului 2012.
Cu toate acestea, se pare ca trebuie sa obtina aprobarea lui Scott inainte de a se misca mai departe, asa ca regizorul nu este direct implicat in conversia filmului.

Legend3D a prezentat o versiune a celebrei scene de deschidere Danger Zone, convertita in 3D,  la International Broadcasting Convention in Amsterdam, iar rezultatele au fost pozitive, prezentarea incantand audienta selectata.
Zvonuri despre un sequel la Top Gun au circulat intr-un timp, cu Christopher McQuarrie ce va rescrie scenariul si Tony Scott regizor, dar nu s-a mai auzit oficial nimic despre acest proiect.

Deci da, intelegem, Top Gun cuprinde destul de bine chintesenta filmelor de actiune a anilor 80, distractiv, cu cifra octanica ridicata, plin de emotii, erotism din belsug si o coloana sonora plina de muzica pop a anilor '80, inclusiv premiata cu Oscar, Take My Breath Away, dar la final ne intrebam daca este Top Gun filmul care necesita efortul de a fi convertit si vazut in 3D pe marele ecran?!

Parodia Top Guns ... Anyone?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger