Remake-ul Highlander Are Oficial Regizor

Summit Entertainment si RCR Media Group au confirmat oficial astazi ca Juan Carlos Fresnadillo va fi la carma regiei remake-ului Highlander.
There Can Be Only One, spune un slogan din calsicul film Highlander, slogan ce aparent nu se aplica in acest caz datorita modului in care multe filme clasice au parte de o repornire, refacere sau chiar convertire in 3D.
Va spuneam ceva mai devreme in acest an, ca pelicula Highlander este tinta celor de la Summit Entertainment pentru un reboot al francizei, sau probabil un remake al filmului original.
Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) este conform declaratilor oficiale de astazi alegerea celor de la Summit Entertainment pentru remake-ul Highlander, dupa ce regizorul francizei Fast Five, Justin Lin ce era initial implicat in proiect, a parasit franciza.

Juan Carlos Fresnadillo este implicat, mai nou si in reboot-ul filmului Crow, fiind un regizor destul de tanar, ce nu are la activ decat un thriller bine primit numit Intact, si probabil cel mai cunoscut pentru filmul 28 Weeks Later.
Probabil cei ce sunt la curent cu zvonurile din industrie, isi amintesc ca regizorul a fost de asemenea, la carma proiectului Bioshock, inca dinainte ca acest proiect sa fi cazut in uitare.

Potrivit comunicatului de presa oficial, Summit Entertainment si RCR Media Group vor co-finanta proiectul, ce este programata sa inceapa filmarile in primavara lui 2012, iar oficiali de la Summit ne asigura ca vor extinde mitologia de baza originala Highlander, intr-un mod in care sa egaleze cerintele moderne ale filmelor de actiune de acest gen.

Filmul original Highlander regizat de Russell Mulcahy, cu o poveste originala conceputa de Gregory Widen, a ajuns in cinematografe in anul 1986 si l-a prezentat pe nemuritorul Connor MacLeod, jucat atunci de Christopher Lambert, un razboinic care petrece secole luptand cu ceilalt membri ai neamului sau, in dorinta de a primi puterea legendara acordata celui ce ramane ultimul pe supravietuitor, devenind rapid un hit, si dand nastere mai multor continuari, impreuna cu o serie TV live cat si una de desene animate.

Scenariul viitorului remake Highlander, este in curs de scriere si este semnat de Art Marcum si Matt Holloway (Punisher: War Zone, Iron Man), cu unele retusuri facute de screnarista de la Twilight, Melissa Rosenberg.

Pana la inceperea filmarilor de anul viitor, se va naste o isterie online, cu privire la speculatiile ce se vor face in legatura cu rolul principal din acest remake, iar noua nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem cine va fi in carti pentru a-l inlocui pe Christopher Lambert.

Ai un actor preferat care crezi ca l-ar putea interpreta pe Connor MacLeod?
Share this article :

2 comentarii:

Alina spunea...

Jason Momoa the new MacLeod? :)))

Ariel spunea...

Hey Alina
Jason Momoa nu ar fi o achizitie proasta :)
Totusi parca e prea solid pentru rolul asta, pe care mi-l imaginez asa mai mult lunecos decat brutal!
More brains then body, adica.
Probabil si din cauza ca Lambert a reusit sa-i imprime directia asta in filmul original!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger