Trailer NOU The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 - Full

Spre bucuria fanilor, cei de la Summit au lansat al doilea trailer intreg pentru filmul The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 ce va ajunge in cinematografe incepand cu 18 Noiembrie!

Dupa ce am avut parte doar de tatonari si franturi de imagini legate de prima parte a finalului francizei care a devenit un fenomen, iata ca intr-un final, un trailer ce dezvaluie mai mult decat ar trebui a aparut online.
Ce se mai poate spune in acest punct despre franciza Twilight?
Absolut nimic, avand in vedere ca milioanele de fani au auzit si vazut tot ce este legat de aceasta poveste.
Trailer-ul arata exact ceea ce toti fanii doresc sa vada, poate chiar putin mai mult decat ar trebui, iar asta e bine, mai ales pentru cei care au urmarit toate detalile francizei de-a lungul celor trei filme.
Regizorul Bill Condon, a ramas la acelasi stil ce ofera concordanta cu filmele anteriore, fara schimbari majore de efecte vizuale sau imbunatatiri ale cadrelor precedente.


In urmatorul capitol al anticipatului blockbuster-ul The Twilight Saga, fericirea ce vine odata cu casatoria dintre Bella Swan (Kristen Stewart) si vampirul Edward Cullen (Robert Pattinson) este intrerupta brusc, atunci cand o serie de evenimente nedorite ameninta sa distruga lumea lor.
Bella descopera ca este insarcinata, si in timpul unei nasteri aproape fatale, Edward ai indeplineste dorinta de a deveni nemuritore.
Dar sosirea fiicei lor Renesmee, pune in miscare un lant de evenimente periculoase pentru familia Cullen si aliatii lor care lupta impotriva clanului Volturi, consiliul de temut a liderilor vampiri, pregatind scena pentru o lupta spectaculoasa de final.
Primul dintr-o adaptare de doua parti, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I este regizat de Bill Condon, cu un un scenariu adaptat de Melissa Rosenberg fiind bazat pe romanul Breaking Dawn de Stephenie Meyer, si are in distributie actori ca Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Michael Sheen, si Dakota Fanning, va ajunge in cinematografe incepand cu 18 Noiembrie anul acesta.

Share this article :

2 comentarii:

Ariel spunea...

Am sperat ca Condon va schimba ceva in stilul de filmare, dar se pare ca a decis sa pastreze aceeasi linie de cadre, care nu sunt sigura ca reuseste sa scoata in evidente complexitatea cartilor si nici sa capteze din emotiile pe care le ai citind aceasta poveste!
Inca o dovada ca unele ecranizari nu aduc credit cartilor!

Anonymous spunea...

hmm. mie imi place foarte mult filmul acesta dar nu stiu cand apare la televizor ka pe ne nu il pot vedea tot. va rog sa il bagati pe net cu subtitrare

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger