Continuarea Aventurilor Lui Wolverine Va Avea Un Scenariu Rescris

The Wolverine, viitorul film regizat de James Mangold si care va fi o continuare directa a celebrului X-Men Origins : Wolverine din 2009, are acum parte de un scenariu rescris.
Cu inceperea filmarilor amanate pana la o data ulterioara, undeva in 2012, se pare ca filmul The Wolverine mai are de asteptat pana sa aiba o data de lansare oficiala, care odata cu amanarea filmarilor s-ar putea sa fie impinsa undeva in 2013.

Mark Bomback, cel care a scris scenariul pentru noul remake-ul Total Recall si Die Hard 4 : Live Free or Die Hard, a fost cooptat pentru a re-scrie scenariul pentru proiectul existent, continuarea The Wolverine.
Scenariul initial a fost scris de Christopher McQuarrie si zvonurile spun ca pare a fi destul de bun.

In distributie vor fi actori japonezi si japonezi-americani, cu exceptia lui Hugh Jackman si a unui personaj nou si extins numit Viper, care este secretarul caucazian pentru ministrul japonez al Justitiei.
In principiu se stie deja ca scenariul este bazat pe miniseria de benzi desenate Wolverine, scrise de Chris Claremont si Frank Miller la inceputul anilor '80, in care Wolverine sufera de amnezie si este in cautarea de raspunsuri despre trecutul sau, ajungand in Japonia unde are parte de dragoste si tragedie intr-o aventura plina de actiune ce implica si lumea interlopa japoneza.

Deocamdata nu a fost stabilita nici o data de incepere a filmarilor, cu exceptia faptului ca exista o mica posibilitate ca acesta ar putea incepe in primavara lui 2012.

Faptul ca productia a ajuns sa penduleze intre Darren Aronofsky, care initial trebuia sa regizeze filmul, la James Mangold, ca mai apoi scenariul sa ajunga de la Christopher McQuarrie la Mark Bomback, nu pare a fi un lucru bun pentru viitorul film.
Iar tendinta de adaugare sau scadere a cuvantului The in titlu pentru aceasta continuare pare sa adanceasca si mai mult suspiciunile lipsei de inspiratie pentru dezvoltarea atator caractere din universul X-Men.
Probabil si Wolverine 2 ar fi sunat mai bine decat The Wolverine.

Speram ca aceasta rescriere sa fie un lucru bun, sau cel putin sa aduca in prim plan un scenariu care sa contina ceva mai multa actiune decat X-Men Origins : Wolverine, care in 2009 a fost pirat doar cu o luna inainte de lansarea oficiala (citeste aici).
Share this article :

2 comentarii:

Marcelino spunea...

Mda, o sa o lungeasca la nesfarsit :)
Aronofsky ar fi fost mai potrivit!

Anonymous spunea...

Abia astept sa apara :X

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger