Game Of Thrones Sezonul Doi Are Parte De Un Teaser Trailer Nou

Noul Trailer pentru Urzeala Tronurilor Sezonul 2, desi foarte scurt, face aluzie la cursul actiunilor unor personaje din viitoarele episoade, ce vor prezenta continuarea luptei pentru Tronul De Fier din tinutul misterios Westeros.
Desi pana la data premierei serialului, mai trebuie sa treaca aproximativ 7 luni, cei de la HBO se pregatesc sa finalizeze filmarile si ne tachineaza cu un nou trailer ce pare sa bata recordul pentru ambiguitate, mai ales pentru cei ce nu au citit cartea Inclestarea Regilor (A Clash Of Kings) de George RR Martin.
"Noaptea este Intunecata si Plina De Teroare" spune noul trailer, si devine fraza ce are ramificatii bine infipte in actiunea din sezonul doi al serialului, ea fiind un fel de mantra pentru Melisandre din Asshai, un personaj misterios ce este introdus in a doua carte din saga scrisa George RR Martin.


Dupa cum va spuneam luna trecuta, in sezonul doi din serialul Game Of  Thrones, bazat pe cea de-a doua carte A Clash Of Kings, Carice Van Houten va juca rolul vrajitoarei Melisandre, o preoteasa rosie a lui R'hllor, si o femeie puternica care il va consilia si il va ajuta pe regele Stannis Barantheon in incercarea sa de ocupa Tronul de Fier.
Melisandre vine din Asshai, un regat misterios din Est unde inca domina magia, ea fiind profetul unei noi religii monoteiste, singurul scop al ei fiind sa aduca aceasta noua religie si in Westeros.
Ea devine foarte importanta pentru sezonul doi, atunci cand majoritatea sustinatorilor lui Renly isi muta loialitatea in tabara lui Stannis, in afara Casei Tyrell, a carei fortareata Capatul Furtunii, cade atunci cand Melisandre (Carice Van Houten) da nastere prin magie unei umbre ce va ucide castelanul fortaretei.

Deocamdata sezonul doi din Urzeala Tronurilor are urmatoarele nume noi in distributie :
Nonso Anozie pentru rolul Xaro Xhoan Daxos, Oona Chaplin ca si Jeyne Westerling, Gwendoline Christie in rolul Brienne of Tarth, Liam Cunningham pentru rolul Ser Davos Seaworth, Ben Crompton ca si Dolorous Edd Tollet, Karl Davies pentru rolul Alton Lannister, Oliver Ford Davies ca si Maester Cressen, Stephen Dillane pentru rolul Stannis Baratheon, Natalie Dormer ca si Lady Margaery Tyrell, Roy Dotrice ca si Hallyne, Ian Hanmore pentru rolul Pyat Pree, Kerr Logan ca si Matthos Seaworth, Patrick Malahide este Balon Greyjoy, Michael McElhatton ca si Roose Bolton, Fintan McKeown ca si Ser Amory Loach, Lucian Msamati este Salladhor Saan, Hannah Murray ca si Gilly, Daniel Portman ca Podrick Payne, Robert Pugh pentru rolul Craster, Carice van Houten in rolul Melisandre din Asshai, Gemma Whelan in rolul Yara Greyjoy si Tom Wlaschiha ca si Jaqen H’ghar.

Incitanta poveste din serialul Game Of Thrones are loc intr-un taram locuit de femei si barbati ambitiosi, mai mult sau mai putin onorabili.
In cele Sapte Regate din Westeros, cel ce controleaza Tronul de Fier are puteri nebanuite.
In Westeros verile dureaza decenii, iernile pot dura chiar o viata, iar lupta pentru controlul Tronului de Fier aduce in prim plan regi si regine, cavaleri si renegati, mincinosi, lorzi si oameni cinstiti, toti luptandu-se pentru putere, pentru ca aici fie invingi, fie pieri.


Serialul se concentreaza in special pe maretia si decaderea catorva familii, ce vor puterea cu orice pret.
In sezonul doi al serialului Urzeala Tronurilor, Cele Sapte Regate din Westeros sunt devastate de un razboi civil, un razboi ce va deveni cunoscut sub numele de Razboiul Celor Cinci Regi, si ce va avea conflictul central plasat in jurul a nu mai putin de cinci pretendenti la Tronul De Fier.

Nemira

Sezonul Doi Game Of Thrones se bazeaza pe cartea a doua scrisa de George RR Martin, Inclestarea Regilor (A Clash of Kings) ce face parte din saga fantasy Cantec De Gheata Si Foc, care mai cuprinde titlurile: A Storm of Swords, A Feast For Crows, A Dance With Dragons, The Winds of Winter, A Dream of Spring.

Al doilea sezon al serialului Game Of Thrones va avea premiera in luna Aprilie 2012.

Share this article :

1 comentarii:

Adina spunea...

Love Melisandre :)
Deabea astept!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger