War Horse - Al Doilea Film A Lui Steven Spielberg Pentru Anul 2011

Steven Spielberg, castigatorul a 3 premii Oscar si a alte 122 de premii importante, va aduce pe ecrane la sfarsitul anului, ecranizarea romanului lui Michael Morpurgo, War Horse!
Al doilea film a lui Steven Spielberg din 2011, War Horse, va ajunge in cinematografe chiar la sfârşitul anului, pe 28 decembrie.
In consecinta, Dreamworks a incercat sa tina secret subiectul, cu doar un trailer lansat, doar pentru a arata ceea ce Spielberg a facut cu adaptarea romanului lui Michael Morpurgo.


Noul film regizat de Steven Spielberg are in prim plan povestea unui tanar pe nume Albert si a armasarului acestuia pe nume Joey.
Legatura dintre cei doi se va rupe in momentul in care Joey este vandut cavaleriei si trimis in focul bataliei in timpul Primului Razboi Mondial.
Desi este prea tanar pentru a fi recrutat in armata, Albert decide sa plece spre Franta pentru a-si salva prietenul.
Filmul urmareste in principiu calatoria extraordinara a acestui cal, ce se misca prin razboi, schimband vietile tuturor celor pe care ai intalneste, de la soldatii britanici de cavalerie, pana la soldatii germani, si mai ales viata unui fermier francez si a nepoatei lui.
Primul razboi mondial este prezentat prin calatoria epica a acestui cal, si devine o odisee de bucurie si tristete, pasiune si prietenie.
Ieri cei de la Dreamworks au lansat si primul poster, ce il arata pe eroul principal Albert, interpretat de Jeremy Irvine, impreuna cu calul sau iubit, Joey.


Afisul pentru film este asemanator cu coperta romanului lui Morpurgo, si cu aproximativ trei luni inainte de premiera, ne asteaptam sa mai auzim cate ceva nou cu privire la acest film.
In film mai joaca Emily Watson, Peter Mullan, David Thewlis, Benedict Cumberbatch, Niels Arestrup, Nicolas Bro, David Kross, Leonard Carow, Rainer Bock, Robert Emms si Patrick Kennedy

War Horse regizat de Steven Spielberg, produs de Kathleen Kennedy, Frank Marshall si Revel Guest, cu un scenariu adaptat de Lee Hall si Richard Curtis va ajunge in cinematografe la sfarsitul anului, incepand cu 28 Decembrie.

Share this article :

2 comentarii:

Adina spunea...

Filmul asta ai va aduce un al patrulea Oscar ;)

Ionela spunea...

Emotionant!
Material de Oscar garantat!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger