Liam Hemsworth Se Alatura Echipei Din The Expendables 2

Distributia filmului The Expendables 2 tocmai s-a extins cu inca un actor, Liam Hemsworth, ce era pe o lista a posibililior candidati pentru filmul cu o distributie exploziva ce va ajunge pe marile ecrane la anul.
Se pare ca distributia pentru Expendables 2 nu va fi in intregime alcatuita doar din staruri de actiune.
Proaspat distribuit in rolul Gary Ross pentru adaptarea extrem de anticipata, Hunger Games, Liam Hemsworth a aderat la distributia filmului de actiune.
Probabil uni dintre voi va veti intreba cine este Liam Hemsworth. 
Liam Hemsworth este fratele mai cunoscutului Chris Hemsworth (Thor) si daca asta nu va e de ajuns atunci trebuie sa stiti ca este si iubitul lui Miley Cyrus (Hannah Montana).
Liam Hemsworth si Miley Cyrus
S-a confirmat ca Jean-Claude Van Damme si Chuck Norris vor aparea in The Expendables 2 alaturi de Arnold Schwarzenegger si Bruce Willis care isi relua rolurile din prima parte a filmului, Sylvester Stallone va face din nou echipa cu Jet Li, Jason, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Randy Couture si Terry Crews.
Chris si Liam Hemsworth
Zvonurile afirma ca Liam Hemsworth va juca rolul unui lunetist in film , iar Jason Statham a declarat recent ca filmarile vor incepe la sfarsitul acestei luni, in Bulgaria.
Aceasta noua achizitie pentru distributia filmului, demonstreaza ca inca este loc pentru roluri in The Expendables 2, si lasa loc pentru John Travolta si Donnie Yen, cei doi fiind pe lista unor staruri despre care se zvoneste ca vor aparea in film, dar ca inca nu au fost confirmati oficial.
Simon West (Con Air) va regiza The Expendables 2 , iar filmul va ajunge in cinematografe pe 17 august 2012.

Cu atatea staruri in distributie crezi ca va mai conta actiunea viitorului film?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger