Sequel-ul Chronicles Of Riddick Va Fi Un Sci-Fi Violent Si Plin De Actiune

O nou imagine conceputa pentru continuarea filmului sci-fi Chronicles Of Riddick, a fost dezvaluita de catre actorul Vin Diesel, si demonstreaza ca filmul va fi violent si plin de actiune!
Continuarea aventurilor lui Riddick a avut parte de o planificare minutioasa si indelungata, avand in vedere ca proiectul se dezvolta de ceva vreme si s-au incercat de-a lungul timpului mai multe scenarii posibile pentru ca sequel-ul sa aiba succesul scontat.


Conceptul de arta si cadrele cheie, permit productiei explorararea posibilitatilor inca inainte ca echipa sa se comita cu totul filmului.
Dupa studierea indelunga a posibilelor scenarii, locatii si posibilitati de dezvoltare a viitoarelor aventuri a lui Riddick, s-a ajuns la concluzia generala ca singura modalitate de a realiza o continuare reusita este de a incadra productia intr-un rating cu restrictii.

Riddick Concept Art
Drumul productiei Chronicles Of Riddick 2 spre rating-ul "R", inseamna ca filmul va fi interzis minorilor sub 18 ani, si a ridicat multe probleme in ultima vreme, iar faptul ca multi din fanii filmului au protestat deja in legatura cu aceasta restrictie, nu inseamna ca filmul va avea un minus atunci cand va fi lansat.
Avantajul la aceasta restrictie este una pe care audienta generala nu o realizeaza pe moment, dar permite un proces de pre-productie foarte extins si elaborat, dupa cum a declarat Vin Diesel.

Riddick Concept Art
Plansele cu conceptele pentru o productie reprezinta intotdeuna un avantaj pentru realizarea unui film si se bazeaza pe scenariul filmului ce de-a lungul pre-productiei se poate modifica, in functie de dorintele producatorului sau a regizorului.

Riddick Concept Art
 - Opera de arta este atat de buna si artistii s-au intrecut intr-adevar in ilustrarea aceastei lumi care se afla inca in stadiul de plansa si concept, a declarat Vin Diesel.
Mai multe imagini au fost dezvaluite de-a lungul timpului de catre actor pe contul sau de Facebook, si toate demonstreaza inca odata ca filmul sci-fi este in productie si va avea parte de multa violenta si actiune.

Riddick New Concept Art
Prima parte a filmului The Chronicles Of Riddick (2004) a aparut ca o extensie logica la filmul pe care regizorul David Twohy si l-a imaginat si l-a conceput in anul 2000, Pitch Black, un film din categoria filmelor sci-fi cu buget restrans, ce a influentat fanii genului sci-fi de-a lungul timpului.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger