Nou Trailer Pentru Comedia Tower Heist Cu Eddie Murphy Si Ben Stiller

Eddie Murphy impreuna cu Ben Stiller conduc o gasca de aiuriti intr-o operatiune secreta avand ca scop final un jaf in noul trailer pentru Tower Heist regizat de Brett Ratner.

Oficial a iesit la iveala in aceasta saptamana, ca Eddie Murphy va gazdui cea de-a 84-a ceremonie a premiilor Oscar.
Producatorul premilor Oscar de anul viitor Brett Ratner, este deasemenea si regizorul viitorului film in care Eddie Murphy joaca alaturi de Ben Stiler, si probabil, se vrea a fi un alt Rush Hour, franciza cu care regizorul a dat lovitura.

Primul trailer pentru Tower Heist a fost lansat cu aproximativ o luna in urma si a adus un sentiment de asemanare cu franciza mai sus mentionata a regizorului Brett Ratner, iar cel de-al doilea trailer dezvaluie putin mai mult din comedia care va ajunge pe ecrane in luna noiembrie.
Pentru prima data pe marile ecrane de la Showtime (2002), filmul Tower Heist il aduce in prim plan din nou pe Eddie Murphy in forma sa clasica, jucand rolul unui hot de strada intelept, ce pare a fi constrans in replici de de Rating-ul filmului PG-13 (interzis sub varsta de 13 ani).
Josh Kovacs (Ben Stiller), a reusit sa conduca una din resedintele cele mai luxoase si bine securizate din New York City pentru mai mult de un deceniu.
Sub ochiul sau atent, totul merge ca pe roate.
In apartamentul de lux de deasupra cladirii lui Josh, titanul de pe Wall Street, Arthur Shaw (Alan Alda) se afla in arest la domiciliu dupa ce a fost prins furand doua miliarde de dolari de la investitori sai.
Cei mai afectati de aceast furt sunt angajatii caldiri turn ale caror pensii au fost incredintate chiriasului lor pentru gestionare .
Cu doar cateva zile inainte ca Arthur sa scape cu neleguirea perfecta, echipajul lui Josh apeleaza la Slide, un escroc de speta joasa (Eddie Murphy) pentru a planifica aproape imposibilul ... sa obtina ceea ce sunt siguri ca este ascuns in apartamentul bine pazit al domnului Arthur.
Desi amatori, aceste gasca de hoti, cunosc cladirea mai bine ca oricine si se pare ca sunt pusi pe razbunare.

In cazul in care asocierea dintre Eddie Murphy si Ben Stiller nu te incanta prea mult, afla ca Tower Heist mai are in distributie o colectie de staruri ca Tea Leoni, Casey Affleck, Alan Alda, Michael Peña, Broderick Matthew, Judd Hirsch, precum si starleta Gabourey Sidibe.

Cu un scenariu scris de Ted Griffin si Jeff Nathanson (Man In Black 3, Catch Me If You Can) filmul Tower Heist va ajunge in cinematografe incepand cu data de 4 Noiembrie anul acesta.

Share this article :

1 comentarii:

Sorina spunea...

Draguta comedie, si buna combinatie de actori!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger