Star Wars Trailer - Foloseste Forta Pentru A Invinge Cancerul!

Lucasfilm cu ajutorul a o serie de celebritati, lanseaza astazi o campanie promotionala pentru un eveniment de caritate ce va aduna fonduri din intreaga lume pentru cercetari in domeniu cancerului, aducand online primul promo haios.
Astazi 15 septembrie 2011, Lucasfilm a anuntat ca pentru a celebrara lansarea de maine a colectiei Star Wars: Saga Completa pe Blu-ray, porneste o campanie majora impreuna cu o serie de celebritati si a celor de la eBay si Major League Baseball, apeland la ajutorul tuturor fanilor pentru in folosirea Fortei Pentru Bine in a sprijini campania mai veche Stand Up To Cancer (SU2C) pentru a obtine fonduri de cercetare in domeniul cancerului pentru noi terapii pentru pacientii bolnavi si pentru a salva vieti.
Star Wars: The Complete Saga pe Blu-ray de lanseaza maine, ceea ce inseamna ca masinaria de marketing Lucasfilm este in plina desfasurare.
In timp ce multi pot dispretui noile modificari pe care George Lucas le-a facut de data aceasta, s-ar putea sa iubeasca aceasta miscare a studioului Lucasfilm care a lansat o initiativa de caritate numita Use The Force For Good ce va aduce fonduri pentru campania Stand Up To Cancer, si a recrutat multe nume celebre pentru ajutor.
Campania s-a lansat astazi, cu un videoclip care ai prezinta pe celebri actori entuziasti Star Wars, si incurajarea lor catre fani, in a folosi forta pentru bine in tandem cu Lucasfilm pentru cat mai multe donati pentru Stand Up To Cancer.
Ambasadori campaniei Stand Up To Cancer sunt Aziz Ansari, Zach Galifianakis, Bill Hader, Ed Helms, Ken Jeong, Jaime King, Seth Rogen, Andy Samberg si Emma Stone - impreuna cel mai important ambasador Star Wars : Samuel L. Jackson.
In plus fata de acest mic film de publicitate, eBay este licentiat sa scoata la licitatie un numar mare de elemente rare si exclusive legate de Universul Star Wars, cu foarte multe premii puse la bataie.
In cazul in care va hotarati sa participati la campania de caritate, trebuie sa stiti ca puteti castiga o cina cu George Lucas, Chris Columbus, Francis Ford Coppola, Phillip Kaufman si John Lasseter.
Toate veniturile din licitatii si vanzarile eBay vor merge la Stand Up To Cancer , iar cei de la Major League vor scoate la vanzare, unele bate de baseball rare cu design Star Wars, ajungand sa programeze licitatii cu teme Star Wars la fiecare meci major din liga, avand grija ca o parte din veniturile obtinute sa ajunga la Stand Up To Cancer.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger