Thriller-ul Sci-Fi The Thing 2011 Are Un Nou Trailer!

Universal a lansat un nou spot tv oficial pentru prequel-ul The Thing, film ce ne dezvaluie ce s-a intamplat in Antartica inaintea evenimentelor filmului original din 1982 al lui Carpenter.
Cu lansarea prequel-ului bazat pe filmul original a lui John Carpenter din 1982, The Thing, la mai putin de o luna distanta, avem parte acum de un al doilea trailer realizat ca un spot TV ce ne ofera cateva fragmente noi, precum si cateva cadre in care se vad unele efecte speciale.
Multi oameni inca au ideea gresita ca aceast nou film The Thing este un remake al thrillerului sci-fi/horror al filmului clasic realizat de maestrul John Carpenter, si asta nu numai pentru ca are acelasi titlu, dar de asemenea si actiunea pare aproape identica, cu aproape aceeasi oameni de stiinta din Antarctica care descopera un parazit venit din alta lume, ce-i  ucide unul cate unul.
De fapt aceasta versiune 2011 a titlului The Thing este de fapt un prequel, ce are loc inainte de evenimentele din versiunea lui Carpenter din 1982, care a fost la randul lui un remake al filmului din 1951 intitulat The Thing From Another World, care a fost el insusi o adaptare a nuvelei din 1938 Who Goes There de John W. Campbell.
Paleontologul Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead), calatoreste in regiunea pustie a Antartici, pentru expeditia vietii ei.
Ajunsa intr-o echipa norvegiana stiintifica care a dat peste o nava extraterestra ingropata in gheata, ea descopera un organism care pare sa fi murit cu mult in urma.
Un organism care este este pe cale sa schimbe totul.
Aceasta descoperire plina de posibilitati stiintifice devine o misiune de supravietuire atunci cand creatura extraterestra se trezeste.
O creatura care isi schimba forma si are abilitatea de a se transforma intr-o replica perfecta a oricarei fiinţe vii, este accidental dezlantuita in aceasta mica colonie de oamenide stiinta.
Poate arata la fel ca tine sau ca mine, dar in interior ramane inumana.
In thriller-ul The Thing, paranoia se raspandeste ca o epidemie in randul unui grup de cercetatori, atunci cand acestia sunt infectati, unul cate unul, de ceva misterios, venit de pe alta planeta.

Filmul The Thing este regizat de Matthijs van Haijningen Jr, si are in distributie actori ca Mary Elizabeth Winstead, Eric Christian Olsen, Joel Edgerton, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ulrich Thomsen, Kim Bubbs, Stig Henrik, Jonathan Walker, si va ajunge in cinematgrafe pe 14 Octombrie 2011.


Red Band Trailer

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger