Woody Harrelson Va Fi Un Iluzionist In Now You See Me

Filmul anuntat la inceputul anului, ne prezinta o povestea scrisa de Boaz Yakin si Edward Ricourt, si urmeaza o echipa FBI intr-un joc de-a soarecele si pisica impotriva unei super-echipe de illusionisti ce comit o serie de jafuri bancare indraznete.

Filmul lui Louis Leterrier, Now You See Me, va fi adus pe ecrane de cei de la Summit Entertainment, si este unul care credem ca este sub radar pentru o multime de oameni, asta pana acum, si cu toate astea se preconizeaza a fi unul cu adevarat promitator.
Elementele convingatoare ar fi faptul ca Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Morgan Freeman, Isla Fisher si Melanie Laurent alcatuiesc cea mai mare parte a distributiei viitorului film.

Povestea este buna si in aceleasi timp hilara, si urmeaza actiunile unui grup de illusionisti hoti urmariti de catre o echipa FBI.
Illusionisti jefuiasc banci in timpul performantele scenice, si isi incanta publicul cu dezvaluiri despre metodele lor de jefuire.
Este o premisa comica, si nu putem decat sa speram ca odata cu distributia care s-a adunat pana acum, scenariul sa fie unul pe masura.
Si daca toate astea nu erau de ajuns pentru a starni interesul, Woody Harrelson s-a alaturat distributiei, si se reuneste cu colegul din Zombieland, Jesse Eisenberg pentru a da unele jafuri.
Harrelson va fi Merritt Osbourne, un mentalist si hipnotizator cunoscut pentru trucuri mentale, ce obisnuia sa faca numere de iluzionism Regina Angliei, dar un incident sangeros l-a obligat sa fuga peste ocean in Las Vegas, unde se alatura trupei de iluzionisti.

In ceea ce pentru restul rolurilor, Isla Fisher este personajul Henley, un tehnician maestru ce construieste planuri pentru a acoperi jafurile, Eisenberg este liderul celor patru iluzionisti, Melanie Laurent este o fosta magiciana, Mark Ruffalo este un agent FBI si Morgan Freeman joaca rolul Thaddeus, un fost magician ce si-a facut o faima din dezvaluirea secretelor iluzionistilor, dispretuit in cadrul comunitatii, si care ar putea colabora cu FBI-ul pentru a prinde hotii iluzionisti.


Scenariul este scris de Edward Ricourt si Boaz Yakin, ce a avut parte de o rescriere adusa de Andre Nemec si Josh Applebaum, scriitori noului Mission: Impossible - Ghost Protocol, ai va avea pe Alex Kurtzman si Roberto Orci ca si producatori.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger