Reboot-ul Filmului Mortal Kombat Este Programat Pentru 2013

Regizorul seriei web Mortal Kombat: Legacy, Kevin Tancharoen si-a castigat sansa de a regiza noul film Mortal Kombat.
Fani Mortal Kombat ai datoreza lui Kevin Tancharoen o runda de aplauze, doarece nu numai ca campania web independenta Mortal Kombat: Rebirth i-a atras pe cei de la Warner Bros sa finantez 10 episoade web intitulate Mortal Kombat: Legacy, dar a si castigat cu succes scaunul de regizor pentru reboot-ul unui film full-length de lung metraj Mortal Kombat.

Kevin Tancharoen, care a regizat remake-ul Fame, precum si Glee: The Movie Concert 3D, nu a avut parte de succes financiar la box-office, dar pasiunea sa pentru Mortal Kombat a fost de ajuns pentru a dovedi celor de la Warner Bros ca poate regiza filme de actiune si ca are o viziune unica si aparte pentru a aduce inapoi in cinematografe franciza.


Cumva totul a inceput cu ceea ce a fost practic un fan-film independent de orice studio, dar care pana la urma va aduce francizei Mortal Kombat finantarea necesara pentru un film live-action de lung metraj.
Kevin Tancharoen aduce un concept original in acest documentar web nou, un concept mai apropiat de realitate, o imagine realistica care transforma ideea jocului in ceva mai apropiat de cotidianul zilelor noastre in care personajele celebre din jocul video au o identitate reala.
In luna ianuarie 2010, Warner Bros avea in vedere un nou film Mortal Kombat, si l-a angajat pe Oren Uziel pentru a scrie scenariul.
In iunie, regizorul Kevin Tancharoen, a facut echipa cu Uziel pentru a realiza impreuna un film neautorizat viral de scurt metraj ca o prezentare in incercearea de a reporni franciza Mortal Kombat.

Acest film de scurt metraj i-a adus regizorului zece episoade web, prezentate si de noi sub numele de Mortal Kombat: Legacy, scrise de Uziel si regizate de Tancharoen.
Iar acum New Line Cinema, care este detinuta de Warner Bros, printr-un comunicat oficial anunta achizitionarea filmului si decizia de a reporni franciza cu un film regizat de Kevin Tancharoen ce va avea un scenariu scris de acelasi Uziel.
In timp ce viziunea lui Tancharoen a avut o abordare unica pentru cele 10 episoade web, va fi interesant sa vedem drumul ce il va parcurge acest film si modul in care efortul dedicat al regizorului a ajuns la indeplinire.
Warner Bros prezice ca reboot-ul va ajunge in cinematografe undeva in 2013 si spera sa coincida cu lansarea urmatorului joc video Mortal Kombat.
Ramane de vazut daca membrii distributiei din serialelor web Michael Jai White (Jax), Jeri Ryan (Sonya Blade), Matt Mullins (Johnny Cage), Ian Anthony Dale (Scorpion), si Lateef Crowder (Baraka) vor ajunge si in filmul de lung metraj.
Detalii despre complot sunt in curs de a fi dezvaluite in urmatoarele luni si suntem curiosi sa vedem daca Mortal Kombat: Rebirth va servi drept punct de repornire pentru celebra poveste Mortal Kombat.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger