Aventurile Lui Tintin Au Parte De Un Trailer Nou

Prima colaborare dintre Steven Spielberg si Peter Jackson pentru filmul de animatie The Adventures Of Tintin: Secret Of The Unicorn are parte de un trailer nou.
A devenit destul de clar acum ca Tintin este continuarea spirituala pentru Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal iar imaginile prezentate in trailerul nou arata extraordinar.


The Adventures of Tintin: The Secret of Unicorn, este regizat de Steven Spielberg cu participarea pe partea de post-productie a lui Peter Jackson si a companiei de efecte speciale Weta.
Aceast film de animatie prezinta aventurile comicului personaj al benzilor desenate belgiene Tintin, interpretat in motion-capture (mo-cap) de Jamie Bell.


Paramount Pictures si Columbia Pictures vor aduce pe ecrane filmul de animatie Aventurile lui Tintin, regizat de Steven Spielberg dupa un scenariu de Steven Moffat, Edgar Wright si Joe Cornish.
Personajul TinTin va trece prin peripetii de neuitat alaturi de cainele sau credincios, Snowy.
Filmul este bazat pe cunoscuta serie de benzi desenate The Adventures of Tintin a belgianului Georges Remi, cunoscut sub numele de Herge.

In film mai joaca, Andy Serkis, Daniel Craig, Cary Elwes, Simon Pegg si Nick Frost iar Aventurile lui Tintin vor ajunge in cinematografe in 3D, incepand cu data de 26 Octombrie.

<a href='http://video.uk.msn.com?vid=2c3838fe-e91e-4ac1-86b8-af598432aa92&mkt=en-gb&src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='The Adventures of Tintin - trailer' ></a>
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger