Primele Imagini Cu Russell Crowe In Rolul Jor-El Tatal Lui Superman

Primele imagini dezvaluie costumul interesant pe care Russell Crowe il poarta in portretizarea lui Jor-El, tatal biologic al lui Superman, starnind imaginatia fanilor mult asteptatului film al regizorului Zack Snyder, Man Of Steel.
Daca inca nu ati aflat, actorul Russel Crowe (Gladiator, Robin Hood), va avea un rol major in viitoarea incercare de a resuscita povestea super eroului Superman, in filmul ce se numeste Man OF Steel, incercare ce-i revine de data aceasta regizorului Zack Snyder, ce il are in echipa de productie pe faimosul Christoher Nolan (The Dark Knight).

Daca e sa ne luam dupa ceea ce a declarat Snyder in trecut, Superman va fi un reboot total al francizei, care va spune o poveste noua despre originile lui Superman, ce ne va prezenta o parte a super eroului pe care nu am vazut-o pana acum.
Implicarea lui Nolan in procesul de creatie al scenariului si distributia excelenta pe care cei de la Warner Bros au adunat-o pentru acest reboot, confirma faptul ca se mizeaza foarte mult pe revenirea in forta a lui Superman in secolul 21.
Dupa ce am vazut cu stupoare (pentru uni) schimbarile majore pe care echipa Snyder/Nolan a facut-o pentru costumul lui Superman, avem parte acum, de o serie de poze ce il prezinta pe Jor- El tatal biologic al lui Superman, interpretat de Russel Crowe si costumul ce actorul il va purta in viitorul film.

Putem spune cu siguranta ca nici de data asta nu ne-am asteptat la un asemenea costum pentru rolul Jor-El.
Costumul din imagini transmite un sentiment de putere si importanta prin design-ul sau, desi daca privim mai atent, arata de parca ar fi un costum uzat.
Totusi cele doua costume par sa aiba legaturi stranse intre ele, si la o privire mai atenta, veti observa ca sub mantia ce o poarta Russel Crowe, se observa discret costumul Superman pe care Henry Cavill il poarta.
In ciuda aspectului sau invechit, s-ar putea ca costumul lui Jor-El sa fie cu totul diferit odata ce va ajunge pe marile ecrane.


Vom spune totusi, ca distributia acestui film, cat si directia spre care se indreapta ne da multe sperante si suntem foarte nerabdatori sa vedem primele imagini filmate, probabil intr-un trailer pe care il asteptam anul viitor.

Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan si Deborah Snyder sunt producatorii filmului, iar scenariul este scris de David S. Goyer bazat pe o poveste de Goyer si Christopher Nolan. 
Man Of Steel este programat sa ajunga pe marile ecrane in 14 Iunie 2013.
Share this article :

2 comentarii:

adi spunea...

wow ce fain.

Adina spunea...

Crowe are putina burtica sau e doar o iluzie? :)
Oricum costumul arata interesant!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger