Eddie Murphy Si Brett Ratner Renunta La Editia 84 A Oscarurilor!

Brett Ratner demisioneaza din functia de producator al premiilor Oscar, ca urmare a unor remarci nepotrivite, astfel atragand refuzul lui Eddie Murphy de a fi prezentator.
Marti 8 Noiembrie, Brett Ratner a demisionat din functia de producator al Premiilor Academiei, dupa ce a facut remarci homofobe spre surprinderea tuturor, declarand ca : "repetitile sunt facute pentru homosexuali".

Datorita acestui eveniment neplacut, Eddie Murphy a urmat exemplul producatorului si a renuntat si el postul de prezentator al celei de-a 84-a editie a premilor Oscar.
Presedintele Academiei Tom Sherak a lansat o declaraţie cu privire la plecarea lui Murphy, spunand :
"Academia angajeaza de obicei producatorii si gazdele premiilor in avans, cu scopul de a oferi posibilitatea unor schimbari ce s-ar putea petrece ulterior.
Apreciem modul in care Eddie a rectionat la pierderea partenerului sau de creatie, Brett Ratner, si cu totii le dorim numai bine."

Ca urmare a acestor evenimente, ce se petrec doar la trei luni distanta de debutul editiei cu numarul 84 a Premiile Academiei, presedintele Tom Sherak s-a grabit in a gasi un nou producator si un nou prezentator pentru distinsul eveniment.
La nici o zi distanta, iata ca vine anuntul oficial din partea Academiei :

Castigatorul unui Premiul al Academiei, Brian Grazer, i se va alatura lui Don Mischer, ca si producator al editiei cu numarul 84 a Premiilor Academiei 2012.
Aceasta va fi prima data cand Brian Grazer va produce transimisiunea Tv a premilor Oscar.
"Brian Grazer este un regizor renumit, care in ultimii 25 de ani a depus o munca extraordinara ca si producator", a spus Sherak.
"El isi va pune la dispozitie talentul extraordinar, si creativitatea pentru a realiza cea de-a 84-a editie a Premilor Academiei."

Brian Grazer
Premiile Academiei pentru realizari deosebite in film din 2011 vor fi prezentate la Teatrul Kodak din Hollywood & Highland Center, si va fi difuzat in direct pe reteaua de televiziune ABC.
Prezentarea premilor Oscar va avea loc in 26 februarie 2012 si va fi difuzat in peste 200 de tari din intreaga lume.

Inca se asteapta un anunt pentru rolul de prezentator oficial al Premiilor, alte nume vehiculate in trecut pentru acest rol, fiind cele ale lui Jerry Seinfeld si Billy Crystal.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger