Sherlock Holmes: A Game of Shadows Are Parte De Un Spot Tv Nou

Vezi imagini noi cu profesorul Moriarty, Sim tiganca misteriosa , si interviuri cu distributia si regizorul Guy Ritchie in noul clip pentru Sherlock Holmes: A Game of Shadows.
Mai mult decat ai avut parte in ultimul film pare a fi sloganul de marketing pentru viitorul film al celor de la Warner Bros, Sherlock Holmes: A Game of Shadows.
Mult mai mult din toate de fapt, mult mai multe explozi, mai multe secvente in slow motion, si mult mai multa actiune.
Trailerele si spoturile TV lansate pana acum s-au concentrat in mare masura pe secvente de actiune, avand mai tot ceea ce cinefili si-au dorit de la o continuare a primul Sherlock Holmes venita din partea regizorului Guy Ritchie.
Acest nou spot pentru continuarea Sherlock Holmes se concentreaza mai mult pe prezentarea adversarului sinistru al lui Holmes, profesorul Moriarty, si a misterioasei femei interpretata de Noomi Rapace, o tiganca ce ghiceste viitorul.


Atunci cand printul mostenitor al Austriei este gasit mort, se gasesc probe ce duc la o singura concluzie: sinucidere.
Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) deduce ca printul a fost victima unei crime, crima ce este doar o piesa dintr-un puzzle mai mare conceput de unicul profesor Moriarty.
Holmes se intalneste cu ghicitoare Sim (Noomi Rapace), care dupa ce isi uneste fortele cu Sherlock Holmes si Dr. Watson (Jude Law), ai va ajuta sa dejoace planul profesorului Moriarty (Jared Harris), unul care ar putea schimba cursul istoriei.


Regizorul Guy Ritchie este destul de cinstit in acest nou clip, si declara ca filmul va cuprinde practic tot ceea a cuprins si primul sau film, crima, mister, complot, glume, actiune stilizata, si chiar mai mult, pentru a convinge audienta ca merita sa faca aceasta mica incursiune cinematografica in Europa secolulului 19.


Luand toate lucrurile in considerare, continuarea va fi probabil un succes, iar Warner Bros cu siguranta nu pare sa se indoiasca de acest lucru, ducand deja tratative pentru un Sherlock Holmes 3.
Noua aventura cu Robert Downey Jr si Jude Law in rolurile principale, va aparea in cinematografe incepand din 16 Decembrie 2011.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger