Ridley Scott Declara Ca Blade Runner Va Fi Un Sequel

Ridley Scott a oferit unele detalii despre viitorul proiect Blade Runner, spunand ca acesta va fi o continuare directa cu alte personaje a subiectului din filmul original ce l-a avut pe Harrison Ford in rolul principal.
In August, am avut parte de stiri surprinzatoare, referindu-se la faptul ca regizorul Ridley Scott se va intoarce la filmul regizat in 1982, Blade Runner, desi atunci nu se stia daca noul film va fi un sequel, prequel, sau un spin-off.


Intr-un interviu acordat recent celor de la Wall Street Journal, Ridley Scott a oferit unele actualizari pe scurt despre proiectul Blade Runner.
El a declarat ca Blade Runner va fi urmatorul sau film si ca ideea risca sa devina o continuare a filmului din 1982, dar ca aceasta nu va avea nici unul din personajele originale sau din distributia veche, nici macar caracterul Decker.
Regizorul a mai declarat ca este inca in procesul de gasire a unui scenarist sau mai multi, si ca in mare masura a elaborat o schita initiala pentru ceea ce continuarea filmului Blade Runner va contine, dar ca momentan cauta pe cineva care sa il ajute in umplerea golurilor din povestea pe care regizorul o are in minte.


Atunci cand proiectul a fost anuntat pentru prima oara, producatorul de la Alcon Entertainment, Andrew Kosgrove a declarat ca ar vrea sa se apuce de proiect cat de repede se poate, dar ca avand in vedere proiectele regizorului Ridely Scott, referindu-se la filmul Prometheus, filmarile pentru productie ar putea incepe doar din anul 2013, astfel oferindu-i regizorului 18 luni pentru a angaja un scriitor, pentru a scrie scenariul, si pentru a ajunge in pre-productie.
Luand in considerare aceste ultime declaratii ale regizorului Scott despre urmatorul sau proiect dupa Prometheus care va ajunge pe marile ecrane in Iunie 2012, ne asteptam sa avem un titlu oficial pentru continuarea Blade Runner vara viitoare.


Andrew Kosgrove a mai declarat in august, ca e foarte putin probabil ca Harrison Ford sa se intoarca la rolul din filmul original, acest lucru confirmandu-se odata cu declaratia recenta data de Ridely Scott.
Acest lucru aduce o noua intorsatura in dezvoltarea proiectului Blade Runner, care s-ar putea sa ajunga o continuare a filmului original in adevaratul sens al cuvantului, acest nou film fiind o reinventare totala ce va fi creat in mod separat, foarte probabil in acelasi univers ca filmul Blade Runner original, dar cu personaje complet diferite.
Va mai trece ceva timp pana vom vedea acest proiect in plina productie, dar macar acum stim clar ca va fi o continuare a filmului original din 1982.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger