Journey 2: Mysterious Island Are Parte De Nou Trailer International

Filmul ce se vrea o continuare a productiei din 2008 Journey to the Center of the Earth 3D, se numeste Journey 2: Mysterious Island si are parte de un nou trailer international.
Filmul initial Calatorie Spre Centrul Pamantului 3D a fost scos pe piata cu mult inainte de valul recent de productii 3D, si ca atare a cam scapat cu unele efecte 3D de proasta calitate, la vremea respectiva avandu-l in rolul principal pe Brandon Frasier.

Acest sequel Journey 2: Mysterious Island, ar fi bazat pe romanul lui Jules Verne Mysterious Island, iar primul trailer a subliniat putina actiune, pericol si multa aventura, ce a prins contur cu ajutorul multor efecte speciale.

Chiar daca primul film nu a avut un succes imens, continuarea are parte de o distributie simpatica, alaturi de Dwayne Johnson, ce il inlocuieste pe Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Michael Caine ce joaca rolul bunicului explorator pierdut, Luis Guzman si Vanessa Hudgens.

Primul trailer pentru Journey 2: Mysterious Island a prezentat filmul ca si o aventura de familie distractiva si plina de aventura.
Acest nou trailer international devine mult mai grav, dar nu se imbunatateste cu adevarat nivelul efectelor speciale prezentate in anteriorul trailer.


Tanarul aventurier Sean (Josh Hutcherson) intercepteaza un semnal codat s.o.s. ce vine de pe o insula misterioasa.
Fiindu-i imposibil sa-l opreasca, tatal vitreg (Dwayne Johnson) al lui Sean se alatura si el cautari disperate.
Impreuna cu un pilot de elicopter si frumoasa lui fiica, au pornit ss gaseasca insula misterioasa si pe bunicul pierdut (Michael Caine).

Journey 2: Mysterious Island va ajunge in cinematograde incepand cu data de 10 Februarie 2012.

Share this article :

2 comentarii:

Rus Bianca spunea...

Eu am vazut Calatorie spre centrul Pamantului si mi-a placut. A fost primul film vazut in 3D si a avut niste efecte ok, chiar mai bune decat alte filme care nu baga efectele decat ca e la moda si fac mai multi bani.
Acesta pare sa foloseasca la maxim aceasta tehnologie si scrierile lui Jules Verne au nevoie de asa aceva. Sper doar sa nu fi abuzat de ea;)

Anonymous spunea...

A fost dragut si primul, dar parca scenariul putea fi putin mai bun.
Poate asta al doilea va face treaba mai buna!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger